Interieur

Contactgegevens Interieur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interieur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interieur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kattestraat 34; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 68 75 (+32-053 78 68 75) 053 78 68 75 (+32-053 78 68 75)

Fax (fax): 053 21 47 03 (+32-053 21 47 03) 053 21 47 03 (+32-053 21 47 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interieur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interieur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interieur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interieur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interieur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interieur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interieur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interieur
Products information Interieur

BTW identificatienummer (tax): BE07424804687
Ondernemingsnummer: 6863128662
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Interieur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interieur
(Get full report from official database of BE for Interieur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interieur
Addition kinds of activities for Interieur

342100. Bestek | Cutlery
514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
839901. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups
20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
50650104. Teletype apparatuur | Teletype equipment
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij Interieur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interieur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interieur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interieur. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Payroll Officer (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van Interieur in sociale netwerken
Look for responds of Interieur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interieur. Laat een reactie achter voor Interieur. Interieur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interieur. Leave a respond for Interieur. Interieur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interieur op de google maps. Adres en contacten Interieur
Location of Interieur on the google maps. Address and contacts of Interieur

Andere gerelateerde bedrijven als come Interieur Interieur: ROBERT SNAUWAERT | A. L?ONET | Prodenta | DANIEL DEMOEN | OPTIQUE WESE

Other related companies as Interieur: ROBERT SNAUWAERT | A. L?ONET | Prodenta | DANIEL DEMOEN | OPTIQUE WESE

Interieur is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interieur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07424804687. Het bedrijf Interieur bevindt zich op het adres: Kattestraat 34; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Interieur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Interieur is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interieur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interieur, openstaande posities, locatie van Interieur op de kaart.

Interieur is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interieur, company assigned to the tax number BE07424804687. The company Interieur is located at the address: Kattestraat 34; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts - Retail. Products created in Interieur were not found.
The main activity of Interieur is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Interieur is not available. You also can look at reviews of Interieur, open positions, location of Interieur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interieur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interieur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interieur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interieur, employees, financial statistics.