Eronda

Contactgegevens Eronda: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eronda: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eronda

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorselbaan 129; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 24 51 (+32-053 21 24 51) 053 21 24 51 (+32-053 21 24 51)

Fax (fax): +32 (61) 532-80-94 +32 (61) 532-80-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eronda: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eronda"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eronda"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eronda, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eronda. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eronda, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eronda. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eronda
Products information Eronda

BTW identificatienummer (tax): BE07618438720
Ondernemingsnummer: 2443603515
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Eronda zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eronda
(Get full report from official database of BE for Eronda)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eronda
Addition kinds of activities for Eronda

314901. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
28190404. Potassiumchloride en cyanide | Potasssium chloride and cyanide
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating

Werken bij Eronda: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eronda: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eronda. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eronda. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Eronda in sociale netwerken
Look for responds of Eronda in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eronda. Laat een reactie achter voor Eronda. Eronda bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eronda. Leave a respond for Eronda. Eronda on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eronda op de google maps. Adres en contacten Eronda
Location of Eronda on the google maps. Address and contacts of Eronda

Andere gerelateerde bedrijven als come Eronda Eronda: CUISIBEL CREATION SA | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | ENTREPRISES JEAN PIGNON SA | Samyn S | Sitewarez

Other related companies as Eronda: CUISIBEL CREATION SA | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | ENTREPRISES JEAN PIGNON SA | Samyn S | Sitewarez

Eronda is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eronda, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618438720. Het bedrijf Eronda bevindt zich op het adres: Moorselbaan 129; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 471,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Eronda zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eronda is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eronda is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eronda, openstaande posities, locatie van Eronda op de kaart.

Eronda is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eronda, company assigned to the tax number BE07618438720. The company Eronda is located at the address: Moorselbaan 129; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 471,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gifts - Retail. Products created in Eronda were not found.
The main activity of Eronda is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eronda is not available. You also can look at reviews of Eronda, open positions, location of Eronda on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eronda, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eronda, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eronda, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eronda, employees, financial statistics.