Comptoir du Cadeau

Contactgegevens Comptoir du Cadeau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptoir du Cadeau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptoir du Cadeau

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Ciply 38; 7033; Mons (Cuesmes), België

Telefoon (phone): 065 31 43 51 (+32-065 31 43 51) 065 31 43 51 (+32-065 31 43 51)

Fax (fax): +32 (53) 218-67-38 +32 (53) 218-67-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptoir du Cadeau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptoir du Cadeau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptoir du Cadeau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptoir du Cadeau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptoir du Cadeau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptoir du Cadeau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptoir du Cadeau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptoir du Cadeau
Products information Comptoir du Cadeau

BTW identificatienummer (tax): BE09924468994
Ondernemingsnummer: 6133911132
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Comptoir du Cadeau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptoir du Cadeau
(Get full report from official database of BE for Comptoir du Cadeau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptoir du Cadeau
Addition kinds of activities for Comptoir du Cadeau

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
244103. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
367904. Elektronische kristallen | Electronic crystals
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions
79220100. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies

Werken bij Comptoir du Cadeau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptoir du Cadeau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptoir du Cadeau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptoir du Cadeau. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

Zoek naar antwoorden van Comptoir du Cadeau in sociale netwerken
Look for responds of Comptoir du Cadeau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptoir du Cadeau. Laat een reactie achter voor Comptoir du Cadeau. Comptoir du Cadeau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptoir du Cadeau. Leave a respond for Comptoir du Cadeau. Comptoir du Cadeau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptoir du Cadeau op de google maps. Adres en contacten Comptoir du Cadeau
Location of Comptoir du Cadeau on the google maps. Address and contacts of Comptoir du Cadeau

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptoir du Cadeau Comptoir du Cadeau: ASOLI | A B Ramen & Deuren | KAREL LONCKE | KRUIERMUSEUM | Brucargo Communication System

Other related companies as Comptoir du Cadeau: ASOLI | A B Ramen & Deuren | KAREL LONCKE | KRUIERMUSEUM | Brucargo Communication System

Comptoir du Cadeau is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comptoir du Cadeau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09924468994. Het bedrijf Comptoir du Cadeau bevindt zich op het adres: Rue de Ciply 38; 7033; Mons (Cuesmes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Comptoir du Cadeau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comptoir du Cadeau is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptoir du Cadeau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptoir du Cadeau, openstaande posities, locatie van Comptoir du Cadeau op de kaart.

Comptoir du Cadeau is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comptoir du Cadeau, company assigned to the tax number BE09924468994. The company Comptoir du Cadeau is located at the address: Rue de Ciply 38; 7033; Mons (Cuesmes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gifts - Retail. Products created in Comptoir du Cadeau were not found.
The main activity of Comptoir du Cadeau is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptoir du Cadeau is not available. You also can look at reviews of Comptoir du Cadeau, open positions, location of Comptoir du Cadeau on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptoir du Cadeau, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptoir du Cadeau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptoir du Cadeau, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptoir du Cadeau, employees, financial statistics.