CADO- & TROFEELAND BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • CADO- & TROFEELAND BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • CADO- & TROFEELAND BVBA

Contactgegevens CADO- & TROFEELAND BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CADO- & TROFEELAND BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CADO- & TROFEELAND BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 177; 3370; Boutersem, België

Telefoon (phone): 016 73 50 88 (+32-016 73 50 88) 016 73 50 88 (+32-016 73 50 88)

Fax (fax): 016 73 50 88; 016 73 58 30 (+32-016 73 50 88; 016 73 58 30) 016 73 50 88; 016 73 58 30 (+32-016 73 50 88; 016 73 58 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CADO- & TROFEELAND BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CADO- & TROFEELAND BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CADO- & TROFEELAND BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CADO- & TROFEELAND BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CADO- & TROFEELAND BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CADO- & TROFEELAND BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CADO- & TROFEELAND BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CADO- & TROFEELAND BVBA
Products information CADO- & TROFEELAND BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04226959228
Ondernemingsnummer: 9497924804
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Medals & trophies^^Medals & trophies; Badges; Engraving; Flags & banners

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CADO- & TROFEELAND BVBA
(Get full report from official database of BE for CADO- & TROFEELAND BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CADO- & TROFEELAND BVBA
Addition kinds of activities for CADO- & TROFEELAND BVBA

275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
07520300. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments
50230304. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum

Werken bij CADO- & TROFEELAND BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CADO- & TROFEELAND BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CADO- & TROFEELAND BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CADO- & TROFEELAND BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van CADO- & TROFEELAND BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CADO- & TROFEELAND BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CADO- & TROFEELAND BVBA. Laat een reactie achter voor CADO- & TROFEELAND BVBA. CADO- & TROFEELAND BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CADO- & TROFEELAND BVBA. Leave a respond for CADO- & TROFEELAND BVBA. CADO- & TROFEELAND BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CADO- & TROFEELAND BVBA op de google maps. Adres en contacten CADO- & TROFEELAND BVBA
Location of CADO- & TROFEELAND BVBA on the google maps. Address and contacts of CADO- & TROFEELAND BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CADO- & TROFEELAND BVBA CADO- & TROFEELAND BVBA: DEBUSSCHERE | HOTEL DE L'OCEAN | Vandenbeylaardt Lise | DHR ANDRE SAMAIN | ZAKENKANTOOR DOCKX

Other related companies as CADO- & TROFEELAND BVBA: DEBUSSCHERE | HOTEL DE L'OCEAN | Vandenbeylaardt Lise | DHR ANDRE SAMAIN | ZAKENKANTOOR DOCKX

CADO- & TROFEELAND BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CADO- & TROFEELAND BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04226959228. Het bedrijf CADO- & TROFEELAND BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 177; 3370; Boutersem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Medals & trophies^^Medals & trophies; Badges; Engraving; Flags & banners.
De hoofdactiviteit van CADO- & TROFEELAND BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CADO- & TROFEELAND BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CADO- & TROFEELAND BVBA, openstaande posities, locatie van CADO- & TROFEELAND BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CADO- & TROFEELAND BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CADO- & TROFEELAND BVBA, company assigned to the tax number BE04226959228. The company CADO- & TROFEELAND BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 177; 3370; Boutersem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gifts - Retail. List of products are Medals & trophies^^Medals & trophies; Badges; Engraving; Flags & banners.
The main activity of CADO- & TROFEELAND BVBA is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CADO- & TROFEELAND BVBA is not available. You also can look at reviews of CADO- & TROFEELAND BVBA, open positions, location of CADO- & TROFEELAND BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CADO- & TROFEELAND BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CADO- & TROFEELAND BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CADO- & TROFEELAND BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CADO- & TROFEELAND BVBA, employees, financial statistics.