Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.

Contactgegevens Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Fosses 34 4500 Huy, België

Telefoon (phone): 85 (+32-85) 85 (+32-85)

Fax (fax): 85 (+32-85) 85 (+32-85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Etains des Potstainiers Hutois S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Etains des Potstainiers Hutois S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.
Products information Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08940093994
Ondernemingsnummer: 5712036132
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Tin items,customized; Tin items,tinwork,artisans'

Product categorie (product category): Gift Items Of Tin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.
(Get full report from official database of BE for Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.
Addition kinds of activities for Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
14110205. Greenstone, dimensie-quarrying | Greenstone, dimension-quarrying
20460101. Maïszetmeel | Corn starch
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service
83220504. Homemakers 'service | Homemakers' service
96519906. Huur controlebureau, overheid | Rent control agency, government

Werken bij Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Laat een reactie achter voor Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Leave a respond for Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.. Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. op de google maps. Adres en contacten Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.
Location of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. on the google maps. Address and contacts of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.: JEAN-FRANCOIS BONNET | MENUISERIE RADART | Herbay M | PEARLE OPTICIENS | Duysburgh Christophe

Other related companies as Les Etains des Potstainiers Hutois S.A.: JEAN-FRANCOIS BONNET | MENUISERIE RADART | Herbay M | PEARLE OPTICIENS | Duysburgh Christophe

Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08940093994. Het bedrijf Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. bevindt zich op het adres: Avenue des Fosses 34 4500 Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gift Items Of Tin. Lijst met producten zijn Tin items,customized; Tin items,tinwork,artisans'.
De hoofdactiviteit van Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., openstaande posities, locatie van Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. op de kaart.

Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., company assigned to the tax number BE08940093994. The company Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. is located at the address: Avenue des Fosses 34 4500 Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gift Items Of Tin. List of products are Tin items,customized; Tin items,tinwork,artisans'.
The main activity of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. is not available. You also can look at reviews of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., open positions, location of Les Etains des Potstainiers Hutois S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Etains des Potstainiers Hutois S.A., employees, financial statistics.