CONTAINERPARK GOOIK

Contactgegevens CONTAINERPARK GOOIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK GOOIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK GOOIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRYLANDSTRAAT 40; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 54568158 (+32-54568158) 54568158 (+32-54568158)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK GOOIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK GOOIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK GOOIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK GOOIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK GOOIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK GOOIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK GOOIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK GOOIK
Products information CONTAINERPARK GOOIK

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs.

Product categorie (product category): Gestion des décharges and sites définitifs de stockage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK GOOIK
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK GOOIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK GOOIK
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK GOOIK

357701. Printers en plotters | Printers and plotters
736100. Uitzendbureaus | Employment agencies
20879906. Poeders, aroma (behalve drank) | Powders, flavoring (except drink)
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
39149900. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional

Werken bij CONTAINERPARK GOOIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK GOOIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK GOOIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK GOOIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK GOOIK in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK GOOIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK GOOIK. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK GOOIK. CONTAINERPARK GOOIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK GOOIK. Leave a respond for CONTAINERPARK GOOIK. CONTAINERPARK GOOIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK GOOIK op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK GOOIK
Location of CONTAINERPARK GOOIK on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK GOOIK

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK GOOIK CONTAINERPARK GOOIK: J. APPELMANS | Bongaerts Monique | Jardins du Bout du Monde (Les) | C.S. CORBION | Tourmine H

Other related companies as CONTAINERPARK GOOIK: J. APPELMANS | Bongaerts Monique | Jardins du Bout du Monde (Les) | C.S. CORBION | Tourmine H

CONTAINERPARK GOOIK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK GOOIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf CONTAINERPARK GOOIK bevindt zich op het adres: STRYLANDSTRAAT 40; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. Lijst met producten zijn Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK GOOIK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK GOOIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK GOOIK, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK GOOIK op de kaart.

CONTAINERPARK GOOIK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK GOOIK, company assigned to the tax number BE02746551513. The company CONTAINERPARK GOOIK is located at the address: STRYLANDSTRAAT 40; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. List of products are Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
The main activity of CONTAINERPARK GOOIK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK GOOIK is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK GOOIK, open positions, location of CONTAINERPARK GOOIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK GOOIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK GOOIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK GOOIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK GOOIK, employees, financial statistics.