CITY ADVERTISING

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • CITY ADVERTISING
Private companiesTransportation by Air • CITY ADVERTISING

Contactgegevens CITY ADVERTISING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITY ADVERTISING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITY ADVERTISING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MOLI?RE 181; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23400500 (+32-23400500) 23400500 (+32-23400500)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITY ADVERTISING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITY ADVERTISING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITY ADVERTISING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITY ADVERTISING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITY ADVERTISING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITY ADVERTISING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITY ADVERTISING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITY ADVERTISING
Products information CITY ADVERTISING

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires.

Product categorie (product category): Gestion de media publicitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITY ADVERTISING
(Get full report from official database of BE for CITY ADVERTISING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITY ADVERTISING
Addition kinds of activities for CITY ADVERTISING

0751. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
35770000. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
82999915. Studentenuitwisselingsprogramma | Student exchange program

Werken bij CITY ADVERTISING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITY ADVERTISING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITY ADVERTISING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITY ADVERTISING. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

Zoek naar antwoorden van CITY ADVERTISING in sociale netwerken
Look for responds of CITY ADVERTISING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITY ADVERTISING. Laat een reactie achter voor CITY ADVERTISING. CITY ADVERTISING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITY ADVERTISING. Leave a respond for CITY ADVERTISING. CITY ADVERTISING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITY ADVERTISING op de google maps. Adres en contacten CITY ADVERTISING
Location of CITY ADVERTISING on the google maps. Address and contacts of CITY ADVERTISING

Andere gerelateerde bedrijven als come CITY ADVERTISING CITY ADVERTISING: JACQ ROGGEMAN | Mediane S.P.R.L. | NOSTALGIC | JEAN CLOQUET | Asfaltbedrijf Q + T NV

Other related companies as CITY ADVERTISING: JACQ ROGGEMAN | Mediane S.P.R.L. | NOSTALGIC | JEAN CLOQUET | Asfaltbedrijf Q + T NV

CITY ADVERTISING is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITY ADVERTISING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf CITY ADVERTISING bevindt zich op het adres: AVENUE MOLI?RE 181; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gestion de media publicitaires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires..
De hoofdactiviteit van CITY ADVERTISING is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITY ADVERTISING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITY ADVERTISING, openstaande posities, locatie van CITY ADVERTISING op de kaart.

CITY ADVERTISING is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITY ADVERTISING, company assigned to the tax number BE01458404541. The company CITY ADVERTISING is located at the address: AVENUE MOLI?RE 181; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gestion de media publicitaires. List of products are Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires..
The main activity of CITY ADVERTISING is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CITY ADVERTISING is not available. You also can look at reviews of CITY ADVERTISING, open positions, location of CITY ADVERTISING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITY ADVERTISING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITY ADVERTISING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITY ADVERTISING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITY ADVERTISING, employees, financial statistics.