NICOLAS WAGENER

Contactgegevens NICOLAS WAGENER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAS WAGENER: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAS WAGENER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU ROI ALBERT 31; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10419488 (+32-10419488) 10419488 (+32-10419488)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAS WAGENER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAS WAGENER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAS WAGENER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAS WAGENER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAS WAGENER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAS WAGENER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAS WAGENER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAS WAGENER
Products information NICOLAS WAGENER

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in NICOLAS WAGENER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAS WAGENER
(Get full report from official database of BE for NICOLAS WAGENER)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAS WAGENER
Addition kinds of activities for NICOLAS WAGENER

232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
35410300. Freesmachines | Milling machines
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair

Werken bij NICOLAS WAGENER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAS WAGENER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAS WAGENER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAS WAGENER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Allround talent in het magazijn (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van NICOLAS WAGENER in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAS WAGENER in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAS WAGENER. Laat een reactie achter voor NICOLAS WAGENER. NICOLAS WAGENER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAS WAGENER. Leave a respond for NICOLAS WAGENER. NICOLAS WAGENER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAS WAGENER op de google maps. Adres en contacten NICOLAS WAGENER
Location of NICOLAS WAGENER on the google maps. Address and contacts of NICOLAS WAGENER

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAS WAGENER NICOLAS WAGENER: KAMELEON | Lifting Car | MARLENA SELS | KIJKUIT (DE) | IMBERT

Other related companies as NICOLAS WAGENER: KAMELEON | Lifting Car | MARLENA SELS | KIJKUIT (DE) | IMBERT

NICOLAS WAGENER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAS WAGENER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf NICOLAS WAGENER bevindt zich op het adres: RUE DU ROI ALBERT 31; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in NICOLAS WAGENER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICOLAS WAGENER is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAS WAGENER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAS WAGENER, openstaande posities, locatie van NICOLAS WAGENER op de kaart.

NICOLAS WAGENER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLAS WAGENER, company assigned to the tax number BE05671112060. The company NICOLAS WAGENER is located at the address: RUE DU ROI ALBERT 31; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in NICOLAS WAGENER were not found.
The main activity of NICOLAS WAGENER is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAS WAGENER is not available. You also can look at reviews of NICOLAS WAGENER, open positions, location of NICOLAS WAGENER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAS WAGENER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAS WAGENER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAS WAGENER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAS WAGENER, employees, financial statistics.