TUKAF

Contactgegevens TUKAF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUKAF: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUKAF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNSTRAAT 53-55; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37070494 (+32-37070494) 37070494 (+32-37070494)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUKAF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUKAF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUKAF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUKAF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUKAF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUKAF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUKAF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUKAF
Products information TUKAF

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TUKAF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw; Speelgoed; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUKAF
(Get full report from official database of BE for TUKAF)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUKAF
Addition kinds of activities for TUKAF

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services

Werken bij TUKAF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUKAF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUKAF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUKAF. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

Zoek naar antwoorden van TUKAF in sociale netwerken
Look for responds of TUKAF in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUKAF. Laat een reactie achter voor TUKAF. TUKAF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUKAF. Leave a respond for TUKAF. TUKAF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUKAF op de google maps. Adres en contacten TUKAF
Location of TUKAF on the google maps. Address and contacts of TUKAF

Andere gerelateerde bedrijven als come TUKAF TUKAF: LUC SERRY | FRIT-UURTJE | STEFAN PAREIJN | Celan | Baby Horse

Other related companies as TUKAF: LUC SERRY | FRIT-UURTJE | STEFAN PAREIJN | Celan | Baby Horse

TUKAF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUKAF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf TUKAF bevindt zich op het adres: DOORNSTRAAT 53-55; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Speelgoed; Tuinen. Producten gemaakt in TUKAF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUKAF is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUKAF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUKAF, openstaande posities, locatie van TUKAF op de kaart.

TUKAF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUKAF, company assigned to the tax number BE09098571777. The company TUKAF is located at the address: DOORNSTRAAT 53-55; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Speelgoed; Tuinen. Products created in TUKAF were not found.
The main activity of TUKAF is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TUKAF is not available. You also can look at reviews of TUKAF, open positions, location of TUKAF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUKAF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUKAF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUKAF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUKAF, employees, financial statistics.