SPRL LAMBERT GUY

Contactgegevens SPRL LAMBERT GUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPRL LAMBERT GUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPRL LAMBERT GUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERME DU SART LE DIABLE 66; 5377; BELGIUM, België

Telefoon (phone): 42756551 (+32-42756551) 42756551 (+32-42756551)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPRL LAMBERT GUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPRL LAMBERT GUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPRL LAMBERT GUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPRL LAMBERT GUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPRL LAMBERT GUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPRL LAMBERT GUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPRL LAMBERT GUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPRL LAMBERT GUY
Products information SPRL LAMBERT GUY

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SPRL LAMBERT GUY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPRL LAMBERT GUY
(Get full report from official database of BE for SPRL LAMBERT GUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPRL LAMBERT GUY
Addition kinds of activities for SPRL LAMBERT GUY

461900. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
22119920. Romaines | Romaines
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij SPRL LAMBERT GUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPRL LAMBERT GUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPRL LAMBERT GUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPRL LAMBERT GUY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van SPRL LAMBERT GUY in sociale netwerken
Look for responds of SPRL LAMBERT GUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPRL LAMBERT GUY. Laat een reactie achter voor SPRL LAMBERT GUY. SPRL LAMBERT GUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPRL LAMBERT GUY. Leave a respond for SPRL LAMBERT GUY. SPRL LAMBERT GUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPRL LAMBERT GUY op de google maps. Adres en contacten SPRL LAMBERT GUY
Location of SPRL LAMBERT GUY on the google maps. Address and contacts of SPRL LAMBERT GUY

Andere gerelateerde bedrijven als come SPRL LAMBERT GUY SPRL LAMBERT GUY: LIBRAIRIE SCERRI | Herbo-Werken NV | RENAULT OLDTIMER CLUB | TRAMPIC NEVELLAND | BOUHARMONT (MAZOUT) SPRL

Other related companies as SPRL LAMBERT GUY: LIBRAIRIE SCERRI | Herbo-Werken NV | RENAULT OLDTIMER CLUB | TRAMPIC NEVELLAND | BOUHARMONT (MAZOUT) SPRL

SPRL LAMBERT GUY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPRL LAMBERT GUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf SPRL LAMBERT GUY bevindt zich op het adres: FERME DU SART LE DIABLE 66; 5377; BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Woningbouw. Producten gemaakt in SPRL LAMBERT GUY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPRL LAMBERT GUY is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPRL LAMBERT GUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPRL LAMBERT GUY, openstaande posities, locatie van SPRL LAMBERT GUY op de kaart.

SPRL LAMBERT GUY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPRL LAMBERT GUY, company assigned to the tax number BE09213378906. The company SPRL LAMBERT GUY is located at the address: FERME DU SART LE DIABLE 66; 5377; BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Woningbouw. Products created in SPRL LAMBERT GUY were not found.
The main activity of SPRL LAMBERT GUY is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPRL LAMBERT GUY is not available. You also can look at reviews of SPRL LAMBERT GUY, open positions, location of SPRL LAMBERT GUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPRL LAMBERT GUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPRL LAMBERT GUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPRL LAMBERT GUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPRL LAMBERT GUY, employees, financial statistics.