DAENEN JEAN-MARC

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DAENEN JEAN-MARC
Private companiesTextile Mill Products • DAENEN JEAN-MARC

Contactgegevens DAENEN JEAN-MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAENEN JEAN-MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAENEN JEAN-MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS DE HORNE 1; 4300; WAREMME (BETTINCOURT), België

Telefoon (phone): 19324198 (+32-19324198) 19324198 (+32-19324198)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAENEN JEAN-MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAENEN JEAN-MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAENEN JEAN-MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAENEN JEAN-MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAENEN JEAN-MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAENEN JEAN-MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAENEN JEAN-MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAENEN JEAN-MARC
Products information DAENEN JEAN-MARC

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DAENEN JEAN-MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAENEN JEAN-MARC
(Get full report from official database of BE for DAENEN JEAN-MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAENEN JEAN-MARC
Addition kinds of activities for DAENEN JEAN-MARC

571200. Meubelwinkels | Furniture stores
655200. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
02140100. Geiten | Goats
34299911. Piano hardware | Piano hardware
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
35249905. Rollers, gazon | Rollers, lawn
61590205. Financiering van vrachtwagens | Truck finance leasing

Werken bij DAENEN JEAN-MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAENEN JEAN-MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAENEN JEAN-MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAENEN JEAN-MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van DAENEN JEAN-MARC in sociale netwerken
Look for responds of DAENEN JEAN-MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAENEN JEAN-MARC. Laat een reactie achter voor DAENEN JEAN-MARC. DAENEN JEAN-MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAENEN JEAN-MARC. Leave a respond for DAENEN JEAN-MARC. DAENEN JEAN-MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAENEN JEAN-MARC op de google maps. Adres en contacten DAENEN JEAN-MARC
Location of DAENEN JEAN-MARC on the google maps. Address and contacts of DAENEN JEAN-MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come DAENEN JEAN-MARC DAENEN JEAN-MARC: BOULANGERIE WILTGEN J. | Van Troyen M | Chauffage E.D.I. SPRL | Fiers M | LENCLUS-TASSIGNON

Other related companies as DAENEN JEAN-MARC: BOULANGERIE WILTGEN J. | Van Troyen M | Chauffage E.D.I. SPRL | Fiers M | LENCLUS-TASSIGNON

DAENEN JEAN-MARC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAENEN JEAN-MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf DAENEN JEAN-MARC bevindt zich op het adres: RUE BOIS DE HORNE 1; 4300; WAREMME (BETTINCOURT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in DAENEN JEAN-MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAENEN JEAN-MARC is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAENEN JEAN-MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAENEN JEAN-MARC, openstaande posities, locatie van DAENEN JEAN-MARC op de kaart.

DAENEN JEAN-MARC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAENEN JEAN-MARC, company assigned to the tax number BE03139312744. The company DAENEN JEAN-MARC is located at the address: RUE BOIS DE HORNE 1; 4300; WAREMME (BETTINCOURT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in DAENEN JEAN-MARC were not found.
The main activity of DAENEN JEAN-MARC is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DAENEN JEAN-MARC is not available. You also can look at reviews of DAENEN JEAN-MARC, open positions, location of DAENEN JEAN-MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAENEN JEAN-MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAENEN JEAN-MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAENEN JEAN-MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAENEN JEAN-MARC, employees, financial statistics.