ANTOON LISSENS

Contactgegevens ANTOON LISSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOON LISSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOON LISSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GANZENDRIES 135; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16820921 (+32-16820921) 16820921 (+32-16820921)

Fax (fax): +32 (67) 654-95-12 +32 (67) 654-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOON LISSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOON LISSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOON LISSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOON LISSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOON LISSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOON LISSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOON LISSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOON LISSENS
Products information ANTOON LISSENS

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ANTOON LISSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOON LISSENS
(Get full report from official database of BE for ANTOON LISSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOON LISSENS
Addition kinds of activities for ANTOON LISSENS

22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
23860202. Kleding, schapenbekleed | Garments, sheep-lined
26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
54619906. gebakjes | Pastries
59429902. Boeken, religieus | Books, religious
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions

Werken bij ANTOON LISSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOON LISSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOON LISSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOON LISSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van ANTOON LISSENS in sociale netwerken
Look for responds of ANTOON LISSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOON LISSENS. Laat een reactie achter voor ANTOON LISSENS. ANTOON LISSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOON LISSENS. Leave a respond for ANTOON LISSENS. ANTOON LISSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOON LISSENS op de google maps. Adres en contacten ANTOON LISSENS
Location of ANTOON LISSENS on the google maps. Address and contacts of ANTOON LISSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOON LISSENS ANTOON LISSENS: Jacobs Goedele | VOLLEY CLUB | S M G GRAVURES SC | GEERT BOON | abc JANSSENS BVBA

Other related companies as ANTOON LISSENS: Jacobs Goedele | VOLLEY CLUB | S M G GRAVURES SC | GEERT BOON | abc JANSSENS BVBA

ANTOON LISSENS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOON LISSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf ANTOON LISSENS bevindt zich op het adres: GANZENDRIES 135; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in ANTOON LISSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTOON LISSENS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOON LISSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOON LISSENS, openstaande posities, locatie van ANTOON LISSENS op de kaart.

ANTOON LISSENS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOON LISSENS, company assigned to the tax number BE05974060058. The company ANTOON LISSENS is located at the address: GANZENDRIES 135; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in ANTOON LISSENS were not found.
The main activity of ANTOON LISSENS is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOON LISSENS is not available. You also can look at reviews of ANTOON LISSENS, open positions, location of ANTOON LISSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOON LISSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOON LISSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOON LISSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOON LISSENS, employees, financial statistics.