ATELIER CIPLET

Contactgegevens ATELIER CIPLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER CIPLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER CIPLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COTILLAGES 8; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85211271 (+32-85211271) 85211271 (+32-85211271)

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER CIPLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER CIPLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER CIPLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER CIPLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER CIPLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER CIPLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER CIPLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER CIPLET
Products information ATELIER CIPLET

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ATELIER CIPLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER CIPLET
(Get full report from official database of BE for ATELIER CIPLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER CIPLET
Addition kinds of activities for ATELIER CIPLET

339999. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
369299. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
39491000. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
50720200. Handgereedschap | Hand tools
82229901. Gemeenschapskollege | Community college

Werken bij ATELIER CIPLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER CIPLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER CIPLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER CIPLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ATELIER CIPLET in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER CIPLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER CIPLET. Laat een reactie achter voor ATELIER CIPLET. ATELIER CIPLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER CIPLET. Leave a respond for ATELIER CIPLET. ATELIER CIPLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER CIPLET op de google maps. Adres en contacten ATELIER CIPLET
Location of ATELIER CIPLET on the google maps. Address and contacts of ATELIER CIPLET

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER CIPLET ATELIER CIPLET: CESSION CENTER | Rosalba | MAISON LETELIER | Dreessen Werner | Boitsfort Rugby Club asbl

Other related companies as ATELIER CIPLET: CESSION CENTER | Rosalba | MAISON LETELIER | Dreessen Werner | Boitsfort Rugby Club asbl

ATELIER CIPLET is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER CIPLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf ATELIER CIPLET bevindt zich op het adres: RUE DES COTILLAGES 8; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in ATELIER CIPLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER CIPLET is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER CIPLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER CIPLET, openstaande posities, locatie van ATELIER CIPLET op de kaart.

ATELIER CIPLET is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER CIPLET, company assigned to the tax number BE09915679931. The company ATELIER CIPLET is located at the address: RUE DES COTILLAGES 8; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in ATELIER CIPLET were not found.
The main activity of ATELIER CIPLET is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER CIPLET is not available. You also can look at reviews of ATELIER CIPLET, open positions, location of ATELIER CIPLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER CIPLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER CIPLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER CIPLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER CIPLET, employees, financial statistics.