KANTOOR LARNOU

Contactgegevens KANTOOR LARNOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOOR LARNOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOOR LARNOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 19; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51777587 (+32-51777587) 51777587 (+32-51777587)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOOR LARNOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOOR LARNOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOOR LARNOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOOR LARNOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOOR LARNOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOOR LARNOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOOR LARNOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOOR LARNOU
Products information KANTOOR LARNOU

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in KANTOOR LARNOU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOOR LARNOU
(Get full report from official database of BE for KANTOOR LARNOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOOR LARNOU
Addition kinds of activities for KANTOOR LARNOU

737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
23290210. Vesten (suède, lederen, enz.), Sport: mannen en jongens ' | Vests (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
59329900. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec

Werken bij KANTOOR LARNOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOOR LARNOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOOR LARNOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOOR LARNOU. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van KANTOOR LARNOU in sociale netwerken
Look for responds of KANTOOR LARNOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOOR LARNOU. Laat een reactie achter voor KANTOOR LARNOU. KANTOOR LARNOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOOR LARNOU. Leave a respond for KANTOOR LARNOU. KANTOOR LARNOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOOR LARNOU op de google maps. Adres en contacten KANTOOR LARNOU
Location of KANTOOR LARNOU on the google maps. Address and contacts of KANTOOR LARNOU

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOOR LARNOU KANTOOR LARNOU: DRINK MARKET LE ROEULX | Stessens NV | COIFFURE NADINE | Kantoor De Decker CV | FA. VERYSER

Other related companies as KANTOOR LARNOU: DRINK MARKET LE ROEULX | Stessens NV | COIFFURE NADINE | Kantoor De Decker CV | FA. VERYSER

KANTOOR LARNOU is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOOR LARNOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf KANTOOR LARNOU bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 19; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in KANTOOR LARNOU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANTOOR LARNOU is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOOR LARNOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOOR LARNOU, openstaande posities, locatie van KANTOOR LARNOU op de kaart.

KANTOOR LARNOU is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANTOOR LARNOU, company assigned to the tax number BE07082580566. The company KANTOOR LARNOU is located at the address: IEPERSTRAAT 19; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in KANTOOR LARNOU were not found.
The main activity of KANTOOR LARNOU is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOOR LARNOU is not available. You also can look at reviews of KANTOOR LARNOU, open positions, location of KANTOOR LARNOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOOR LARNOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOOR LARNOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOOR LARNOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOOR LARNOU, employees, financial statistics.