OXFAM WERELDWINKEL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • OXFAM WERELDWINKEL
Private companiesPersonal Services • OXFAM WERELDWINKEL

Contactgegevens OXFAM WERELDWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OXFAM WERELDWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

OXFAM WERELDWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSE STEENWEG 137; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25370904 (+32-25370904) 25370904 (+32-25370904)

Fax (fax): +32 (2) 659-65-96 +32 (2) 659-65-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OXFAM WERELDWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OXFAM WERELDWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OXFAM WERELDWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OXFAM WERELDWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OXFAM WERELDWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OXFAM WERELDWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OXFAM WERELDWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OXFAM WERELDWINKEL
Products information OXFAM WERELDWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE03076690673
Ondernemingsnummer: 2164550781
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in OXFAM WERELDWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Tweedehandsgoederen; Verlichting and huishoudartikelen; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OXFAM WERELDWINKEL
(Get full report from official database of BE for OXFAM WERELDWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor OXFAM WERELDWINKEL
Addition kinds of activities for OXFAM WERELDWINKEL

4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
12229902. Ondergrondse mijnbouw, semibitumineuze | Underground mining, semibituminous
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
26119903. Pulp geproduceerd uit houtbasis, nec | Pulp produced from wood base, nec
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
51990302. Cats | Cats
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service

Werken bij OXFAM WERELDWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OXFAM WERELDWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OXFAM WERELDWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OXFAM WERELDWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van OXFAM WERELDWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of OXFAM WERELDWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor OXFAM WERELDWINKEL. Laat een reactie achter voor OXFAM WERELDWINKEL. OXFAM WERELDWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OXFAM WERELDWINKEL. Leave a respond for OXFAM WERELDWINKEL. OXFAM WERELDWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OXFAM WERELDWINKEL op de google maps. Adres en contacten OXFAM WERELDWINKEL
Location of OXFAM WERELDWINKEL on the google maps. Address and contacts of OXFAM WERELDWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come OXFAM WERELDWINKEL OXFAM WERELDWINKEL: BLOKKER | FA. CHRISTENS GEBRS | CHARLES BOUVIER | PAUL DESCHEEMAEKER | MUSEUM RIETGAVERSTEDE

Other related companies as OXFAM WERELDWINKEL: BLOKKER | FA. CHRISTENS GEBRS | CHARLES BOUVIER | PAUL DESCHEEMAEKER | MUSEUM RIETGAVERSTEDE

OXFAM WERELDWINKEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OXFAM WERELDWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03076690673. Het bedrijf OXFAM WERELDWINKEL bevindt zich op het adres: WATERLOOSE STEENWEG 137; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 158,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Tweedehandsgoederen; Verlichting and huishoudartikelen; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in OXFAM WERELDWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OXFAM WERELDWINKEL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OXFAM WERELDWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OXFAM WERELDWINKEL, openstaande posities, locatie van OXFAM WERELDWINKEL op de kaart.

OXFAM WERELDWINKEL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is OXFAM WERELDWINKEL, company assigned to the tax number BE03076690673. The company OXFAM WERELDWINKEL is located at the address: WATERLOOSE STEENWEG 137; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 158,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Geschenken and souvenirs; Tweedehandsgoederen; Verlichting and huishoudartikelen; Voedingsspeciaalzaken. Products created in OXFAM WERELDWINKEL were not found.
The main activity of OXFAM WERELDWINKEL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OXFAM WERELDWINKEL is not available. You also can look at reviews of OXFAM WERELDWINKEL, open positions, location of OXFAM WERELDWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OXFAM WERELDWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OXFAM WERELDWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OXFAM WERELDWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OXFAM WERELDWINKEL, employees, financial statistics.