BIN EN IN

Contactgegevens BIN EN IN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIN EN IN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIN EN IN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VARKENSMARKT 6; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52372050 (+32-52372050) 52372050 (+32-52372050)

Fax (fax): +32 (83) 527-77-93 +32 (83) 527-77-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIN EN IN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIN EN IN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIN EN IN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIN EN IN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIN EN IN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIN EN IN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIN EN IN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIN EN IN
Products information BIN EN IN

BTW identificatienummer (tax): BE08347930908
Ondernemingsnummer: 6372314453
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BIN EN IN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIN EN IN
(Get full report from official database of BE for BIN EN IN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIN EN IN
Addition kinds of activities for BIN EN IN

349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
33399907. Colombiaanse raffinage (primaire) | Columbian refining (primary)
34119903. Olie blikjes, metaal | Oil cans, metal
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec

Werken bij BIN EN IN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIN EN IN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIN EN IN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIN EN IN. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van BIN EN IN in sociale netwerken
Look for responds of BIN EN IN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIN EN IN. Laat een reactie achter voor BIN EN IN. BIN EN IN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIN EN IN. Leave a respond for BIN EN IN. BIN EN IN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIN EN IN op de google maps. Adres en contacten BIN EN IN
Location of BIN EN IN on the google maps. Address and contacts of BIN EN IN

Andere gerelateerde bedrijven als come BIN EN IN BIN EN IN: V.A.G. SECURITY SYSTEMS | Mativa Classic | CARGLASS | Robert-Braive | Van Tricht E

Other related companies as BIN EN IN: V.A.G. SECURITY SYSTEMS | Mativa Classic | CARGLASS | Robert-Braive | Van Tricht E

BIN EN IN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIN EN IN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08347930908. Het bedrijf BIN EN IN bevindt zich op het adres: VARKENSMARKT 6; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Geschenken and souvenirs; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in BIN EN IN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIN EN IN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIN EN IN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIN EN IN, openstaande posities, locatie van BIN EN IN op de kaart.

BIN EN IN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIN EN IN, company assigned to the tax number BE08347930908. The company BIN EN IN is located at the address: VARKENSMARKT 6; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Geschenken and souvenirs; Textiel; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in BIN EN IN were not found.
The main activity of BIN EN IN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIN EN IN is not available. You also can look at reviews of BIN EN IN, open positions, location of BIN EN IN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIN EN IN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIN EN IN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIN EN IN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIN EN IN, employees, financial statistics.