FLADOLF MERSCH UND CO SA

Contactgegevens FLADOLF MERSCH UND CO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLADOLF MERSCH UND CO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLADOLF MERSCH UND CO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luxemburger Strasse 107 4780 Saint Vith - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-80-22-84-73 32-80-22-84-73

Fax (fax): 32-80-22-90-41 32-80-22-90-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLADOLF MERSCH UND CO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLADOLF MERSCH UND CO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLADOLF MERSCH UND CO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLADOLF MERSCH UND CO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLADOLF MERSCH UND CO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLADOLF MERSCH UND CO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLADOLF MERSCH UND CO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLADOLF MERSCH UND CO SA
Products information FLADOLF MERSCH UND CO SA

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLADOLF MERSCH UND CO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipe and tube fittings - ferrous metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLADOLF MERSCH UND CO SA
(Get full report from official database of BE for FLADOLF MERSCH UND CO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLADOLF MERSCH UND CO SA
Addition kinds of activities for FLADOLF MERSCH UND CO SA

963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
20150801. Turkije, verwerkt, NSK | Turkey, processed, nsk
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij FLADOLF MERSCH UND CO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLADOLF MERSCH UND CO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLADOLF MERSCH UND CO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLADOLF MERSCH UND CO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van FLADOLF MERSCH UND CO SA in sociale netwerken
Look for responds of FLADOLF MERSCH UND CO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLADOLF MERSCH UND CO SA. Laat een reactie achter voor FLADOLF MERSCH UND CO SA. FLADOLF MERSCH UND CO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLADOLF MERSCH UND CO SA. Leave a respond for FLADOLF MERSCH UND CO SA. FLADOLF MERSCH UND CO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLADOLF MERSCH UND CO SA op de google maps. Adres en contacten FLADOLF MERSCH UND CO SA
Location of FLADOLF MERSCH UND CO SA on the google maps. Address and contacts of FLADOLF MERSCH UND CO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLADOLF MERSCH UND CO SA FLADOLF MERSCH UND CO SA: KBC | Sabeth | Legrand Denis | JAN PALFIJN | Baillievier Miet

Other related companies as FLADOLF MERSCH UND CO SA: KBC | Sabeth | Legrand Denis | JAN PALFIJN | Baillievier Miet

FLADOLF MERSCH UND CO SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLADOLF MERSCH UND CO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf FLADOLF MERSCH UND CO SA bevindt zich op het adres: Luxemburger Strasse 107 4780 Saint Vith - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pipe and tube fittings - ferrous metal. Producten gemaakt in FLADOLF MERSCH UND CO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLADOLF MERSCH UND CO SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLADOLF MERSCH UND CO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLADOLF MERSCH UND CO SA, openstaande posities, locatie van FLADOLF MERSCH UND CO SA op de kaart.

FLADOLF MERSCH UND CO SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLADOLF MERSCH UND CO SA, company assigned to the tax number BE02335388183. The company FLADOLF MERSCH UND CO SA is located at the address: Luxemburger Strasse 107 4780 Saint Vith - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pipe and tube fittings - ferrous metal. Products created in FLADOLF MERSCH UND CO SA were not found.
The main activity of FLADOLF MERSCH UND CO SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLADOLF MERSCH UND CO SA is not available. You also can look at reviews of FLADOLF MERSCH UND CO SA, open positions, location of FLADOLF MERSCH UND CO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLADOLF MERSCH UND CO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLADOLF MERSCH UND CO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLADOLF MERSCH UND CO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLADOLF MERSCH UND CO SA, employees, financial statistics.