LYRIANGE-PERWEZ J

Contactgegevens LYRIANGE-PERWEZ J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYRIANGE-PERWEZ J: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYRIANGE-PERWEZ J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE POL CARR? 23; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85234685 (+32-85234685) 85234685 (+32-85234685)

Fax (fax): +32 (84) 597-63-90 +32 (84) 597-63-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYRIANGE-PERWEZ J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYRIANGE-PERWEZ J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYRIANGE-PERWEZ J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYRIANGE-PERWEZ J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYRIANGE-PERWEZ J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYRIANGE-PERWEZ J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYRIANGE-PERWEZ J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYRIANGE-PERWEZ J
Products information LYRIANGE-PERWEZ J

BTW identificatienummer (tax): BE04465911865
Ondernemingsnummer: 9022766113
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LYRIANGE-PERWEZ J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYRIANGE-PERWEZ J
(Get full report from official database of BE for LYRIANGE-PERWEZ J)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYRIANGE-PERWEZ J
Addition kinds of activities for LYRIANGE-PERWEZ J

30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
35230402. Schuurstammen en normen | Barn stanchions and standards
36769903. varistoren | Varistors
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
50230405. Houten vloer | Wood flooring

Werken bij LYRIANGE-PERWEZ J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYRIANGE-PERWEZ J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYRIANGE-PERWEZ J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYRIANGE-PERWEZ J. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van LYRIANGE-PERWEZ J in sociale netwerken
Look for responds of LYRIANGE-PERWEZ J in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYRIANGE-PERWEZ J. Laat een reactie achter voor LYRIANGE-PERWEZ J. LYRIANGE-PERWEZ J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYRIANGE-PERWEZ J. Leave a respond for LYRIANGE-PERWEZ J. LYRIANGE-PERWEZ J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYRIANGE-PERWEZ J op de google maps. Adres en contacten LYRIANGE-PERWEZ J
Location of LYRIANGE-PERWEZ J on the google maps. Address and contacts of LYRIANGE-PERWEZ J

Andere gerelateerde bedrijven als come LYRIANGE-PERWEZ J LYRIANGE-PERWEZ J: FLMONTACENTRE SA | D'HOFSTEDE | FAKS | FRAN?OISE LAHEYNE | WEST-MALS BROOD-BANKET

Other related companies as LYRIANGE-PERWEZ J: FLMONTACENTRE SA | D'HOFSTEDE | FAKS | FRAN?OISE LAHEYNE | WEST-MALS BROOD-BANKET

LYRIANGE-PERWEZ J is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYRIANGE-PERWEZ J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04465911865. Het bedrijf LYRIANGE-PERWEZ J bevindt zich op het adres: RUE POL CARR? 23; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 244,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Geschenken and souvenirs. Producten gemaakt in LYRIANGE-PERWEZ J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYRIANGE-PERWEZ J is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYRIANGE-PERWEZ J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYRIANGE-PERWEZ J, openstaande posities, locatie van LYRIANGE-PERWEZ J op de kaart.

LYRIANGE-PERWEZ J is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYRIANGE-PERWEZ J, company assigned to the tax number BE04465911865. The company LYRIANGE-PERWEZ J is located at the address: RUE POL CARR? 23; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 244,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Geschenken and souvenirs. Products created in LYRIANGE-PERWEZ J were not found.
The main activity of LYRIANGE-PERWEZ J is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LYRIANGE-PERWEZ J is not available. You also can look at reviews of LYRIANGE-PERWEZ J, open positions, location of LYRIANGE-PERWEZ J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYRIANGE-PERWEZ J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYRIANGE-PERWEZ J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYRIANGE-PERWEZ J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYRIANGE-PERWEZ J, employees, financial statistics.