G.R.D. PRODUKTIES

Contactgegevens G.R.D. PRODUKTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.R.D. PRODUKTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.R.D. PRODUKTIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDELAAN 49; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56219314 (+32-56219314) 56219314 (+32-56219314)

Fax (fax): +32 (15) 982-26-18 +32 (15) 982-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.R.D. PRODUKTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.R.D. PRODUKTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.R.D. PRODUKTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.R.D. PRODUKTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.R.D. PRODUKTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.R.D. PRODUKTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.R.D. PRODUKTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.R.D. PRODUKTIES
Products information G.R.D. PRODUKTIES

BTW identificatienummer (tax): BE01731964111
Ondernemingsnummer: 3597167968
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in G.R.D. PRODUKTIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geluidsopnames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.R.D. PRODUKTIES
(Get full report from official database of BE for G.R.D. PRODUKTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.R.D. PRODUKTIES
Addition kinds of activities for G.R.D. PRODUKTIES

24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
56610101. Schoenen, op maat | Shoes, custom

Werken bij G.R.D. PRODUKTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.R.D. PRODUKTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.R.D. PRODUKTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.R.D. PRODUKTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van G.R.D. PRODUKTIES in sociale netwerken
Look for responds of G.R.D. PRODUKTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.R.D. PRODUKTIES. Laat een reactie achter voor G.R.D. PRODUKTIES. G.R.D. PRODUKTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.R.D. PRODUKTIES. Leave a respond for G.R.D. PRODUKTIES. G.R.D. PRODUKTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.R.D. PRODUKTIES op de google maps. Adres en contacten G.R.D. PRODUKTIES
Location of G.R.D. PRODUKTIES on the google maps. Address and contacts of G.R.D. PRODUKTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come G.R.D. PRODUKTIES G.R.D. PRODUKTIES: BUMACO | CENTRE P.M.S. | BUREAU BODART S. & Y. | Recherche et Sant茅 | LUC NEVEN

Other related companies as G.R.D. PRODUKTIES: BUMACO | CENTRE P.M.S. | BUREAU BODART S. & Y. | Recherche et Sant茅 | LUC NEVEN

G.R.D. PRODUKTIES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.R.D. PRODUKTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01731964111. Het bedrijf G.R.D. PRODUKTIES bevindt zich op het adres: VREDELAAN 49; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Geluidsopnames. Producten gemaakt in G.R.D. PRODUKTIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.R.D. PRODUKTIES is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.R.D. PRODUKTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.R.D. PRODUKTIES, openstaande posities, locatie van G.R.D. PRODUKTIES op de kaart.

G.R.D. PRODUKTIES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.R.D. PRODUKTIES, company assigned to the tax number BE01731964111. The company G.R.D. PRODUKTIES is located at the address: VREDELAAN 49; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 726,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Geluidsopnames. Products created in G.R.D. PRODUKTIES were not found.
The main activity of G.R.D. PRODUKTIES is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G.R.D. PRODUKTIES is not available. You also can look at reviews of G.R.D. PRODUKTIES, open positions, location of G.R.D. PRODUKTIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.R.D. PRODUKTIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.R.D. PRODUKTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.R.D. PRODUKTIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.R.D. PRODUKTIES, employees, financial statistics.