DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS
Private companiesTransportation Services • DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS

Contactgegevens DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE STAPPE 40; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34553142 (+32-34553142) 34553142 (+32-34553142)

Fax (fax): +32 (65) 254-89-82 +32 (65) 254-89-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS
Products information DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04340942382
Ondernemingsnummer: 2236785888
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geluidsopnames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS

311102. Schoen leer | Shoe leather
361202. Lamp ballasts | Lamp ballasts
762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce

Werken bij DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. Leave a respond for DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS. DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS
Location of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS: FORTIS | BENGEM | G. VANDAMME | EUROBEHEER | MOTORS GEERT

Other related companies as DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS: FORTIS | BENGEM | G. VANDAMME | EUROBEHEER | MOTORS GEERT

DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04340942382. Het bedrijf DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: DE STAPPE 40; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Geluidsopnames. Producten gemaakt in DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS op de kaart.

DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE04340942382. The company DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS is located at the address: DE STAPPE 40; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Geluidsopnames. Products created in DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS were not found.
The main activity of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, open positions, location of DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIKE-SYSTEMS PRODUCTIONS, employees, financial statistics.