Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn

Contactgegevens Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOVENSEKANAALDIJK 113; 5013BJ; TILBURG, België

Telefoon (phone): +32 (63) 630-21-58 +32 (63) 630-21-58

Fax (fax): +32 (59) 296-67-33 +32 (59) 296-67-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn
Products information Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE07654144287
Ondernemingsnummer: 3096740722
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Speed regulators & reducers

Product categorie (product category): Gears

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn
(Get full report from official database of BE for Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn
Addition kinds of activities for Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn

3764. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
208399. Malt, nec | Malt, nec
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
61119906. Lening marketing associatie | Student loan marketing association
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service

Werken bij Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn in sociale netwerken
Look for responds of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Laat een reactie achter voor Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Leave a respond for Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn. Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn op de google maps. Adres en contacten Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn
Location of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn on the google maps. Address and contacts of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn: NAGELMACKERS | GRAND VIEW GARDEN | VAN DIJCK | Ana (Coiffure) | MONTAGEWERKEN KOEN WILLEMS

Other related companies as Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn: NAGELMACKERS | GRAND VIEW GARDEN | VAN DIJCK | Ana (Coiffure) | MONTAGEWERKEN KOEN WILLEMS

Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07654144287. Het bedrijf Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn bevindt zich op het adres: LOVENSEKANAALDIJK 113; 5013BJ; TILBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gears. Lijst met producten zijn Speed regulators & reducers.
De hoofdactiviteit van Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, openstaande posities, locatie van Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn op de kaart.

Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, company assigned to the tax number BE07654144287. The company Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn is located at the address: LOVENSEKANAALDIJK 113; 5013BJ; TILBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gears. List of products are Speed regulators & reducers.
The main activity of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn is not available. You also can look at reviews of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, open positions, location of Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Machinefabriek P Van Der Wegen & Zn, employees, financial statistics.