Bepac S.C.R.L.

Contactgegevens Bepac S.C.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bepac S.C.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bepac S.C.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Jonction 7 7390 Quaregnon, België

Telefoon (phone): 66 (+32-66) 66 (+32-66)

Fax (fax): 66 (+32-66) 66 (+32-66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bepac S.C.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bepac S.C.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bepac S.C.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bepac S.C.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bepac S.C.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bepac S.C.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bepac S.C.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bepac S.C.R.L.
Products information Bepac S.C.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03576019287
Ondernemingsnummer: 5206115722
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Pump repair services

Product categorie (product category): Gaskets,Washers,Seals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bepac S.C.R.L.
(Get full report from official database of BE for Bepac S.C.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bepac S.C.R.L.
Addition kinds of activities for Bepac S.C.R.L.

751901. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
33990201. Brads: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Brads: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
37619902. Geleide raketten en ruimtevaartuigen, onderzoek en ontwikkeling | Guided missiles and space vehicles, research and development
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle

Werken bij Bepac S.C.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bepac S.C.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bepac S.C.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bepac S.C.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van Bepac S.C.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Bepac S.C.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bepac S.C.R.L.. Laat een reactie achter voor Bepac S.C.R.L.. Bepac S.C.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bepac S.C.R.L.. Leave a respond for Bepac S.C.R.L.. Bepac S.C.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bepac S.C.R.L. op de google maps. Adres en contacten Bepac S.C.R.L.
Location of Bepac S.C.R.L. on the google maps. Address and contacts of Bepac S.C.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bepac S.C.R.L. Bepac S.C.R.L.: IVAKA NV | LIBOTTE sprl-bvba | Woonwinkel Kimpen BVBA | HENRI ERNEST | CHRISTIANE ZURINCKX

Other related companies as Bepac S.C.R.L.: IVAKA NV | LIBOTTE sprl-bvba | Woonwinkel Kimpen BVBA | HENRI ERNEST | CHRISTIANE ZURINCKX

Bepac S.C.R.L. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bepac S.C.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03576019287. Het bedrijf Bepac S.C.R.L. bevindt zich op het adres: Rue de la Jonction 7 7390 Quaregnon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gaskets,Washers,Seals. Lijst met producten zijn Pump repair services.
De hoofdactiviteit van Bepac S.C.R.L. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bepac S.C.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bepac S.C.R.L., openstaande posities, locatie van Bepac S.C.R.L. op de kaart.

Bepac S.C.R.L. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bepac S.C.R.L., company assigned to the tax number BE03576019287. The company Bepac S.C.R.L. is located at the address: Rue de la Jonction 7 7390 Quaregnon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gaskets,Washers,Seals. List of products are Pump repair services.
The main activity of Bepac S.C.R.L. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bepac S.C.R.L. is not available. You also can look at reviews of Bepac S.C.R.L., open positions, location of Bepac S.C.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bepac S.C.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bepac S.C.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bepac S.C.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bepac S.C.R.L., employees, financial statistics.