Zellweger Analytics NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Zellweger Analytics NV
Private companiesFood Stores • Zellweger Analytics NV

Contactgegevens Zellweger Analytics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zellweger Analytics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zellweger Analytics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 392A; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 714 03 11 (+32-02 714 03 11) 02 714 03 11 (+32-02 714 03 11)

Fax (fax): 02 714 03 44 (+32-02 714 03 44) 02 714 03 44 (+32-02 714 03 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zellweger Analytics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zellweger Analytics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zellweger Analytics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zellweger Analytics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zellweger Analytics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zellweger Analytics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zellweger Analytics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zellweger Analytics NV
Products information Zellweger Analytics NV

BTW identificatienummer (tax): BE09578125000
Ondernemingsnummer: 6098480224
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Zellweger Analytics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas detection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zellweger Analytics NV
(Get full report from official database of BE for Zellweger Analytics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zellweger Analytics NV
Addition kinds of activities for Zellweger Analytics NV

2323. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
55610101. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks

Werken bij Zellweger Analytics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zellweger Analytics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zellweger Analytics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zellweger Analytics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van Zellweger Analytics NV in sociale netwerken
Look for responds of Zellweger Analytics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zellweger Analytics NV. Laat een reactie achter voor Zellweger Analytics NV. Zellweger Analytics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zellweger Analytics NV. Leave a respond for Zellweger Analytics NV. Zellweger Analytics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zellweger Analytics NV op de google maps. Adres en contacten Zellweger Analytics NV
Location of Zellweger Analytics NV on the google maps. Address and contacts of Zellweger Analytics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Zellweger Analytics NV Zellweger Analytics NV: Baseline | Leroux G | COIFFURE ANG?LIQUE | Moreau R | G.D.R.

Other related companies as Zellweger Analytics NV: Baseline | Leroux G | COIFFURE ANG?LIQUE | Moreau R | G.D.R.

Zellweger Analytics NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zellweger Analytics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09578125000. Het bedrijf Zellweger Analytics NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 392A; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 438,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas detection. Producten gemaakt in Zellweger Analytics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zellweger Analytics NV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zellweger Analytics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zellweger Analytics NV, openstaande posities, locatie van Zellweger Analytics NV op de kaart.

Zellweger Analytics NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zellweger Analytics NV, company assigned to the tax number BE09578125000. The company Zellweger Analytics NV is located at the address: Leuvensesteenweg 392A; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 438,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas detection. Products created in Zellweger Analytics NV were not found.
The main activity of Zellweger Analytics NV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zellweger Analytics NV is not available. You also can look at reviews of Zellweger Analytics NV, open positions, location of Zellweger Analytics NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zellweger Analytics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zellweger Analytics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zellweger Analytics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zellweger Analytics NV, employees, financial statistics.