Vermeire & Zonen

Contactgegevens Vermeire & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeire & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeire & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorwegstraat 10A; 9810; Nazareth (Eke), België

Telefoon (phone): 09 384 72 14 (+32-09 384 72 14) 09 384 72 14 (+32-09 384 72 14)

Fax (fax): +32 (84) 956-55-88 +32 (84) 956-55-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeire & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeire & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeire & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeire & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeire & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeire & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeire & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeire & Zonen
Products information Vermeire & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE07924133300
Ondernemingsnummer: 9904693603
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Chimney sweeps

Product categorie (product category): GAS APPLIANCES - RETAIL AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeire & Zonen
(Get full report from official database of BE for Vermeire & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeire & Zonen
Addition kinds of activities for Vermeire & Zonen

30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory
33999905. termiet | Thermite
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts

Werken bij Vermeire & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeire & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeire & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeire & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

Zoek naar antwoorden van Vermeire & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Vermeire & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeire & Zonen. Laat een reactie achter voor Vermeire & Zonen. Vermeire & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeire & Zonen. Leave a respond for Vermeire & Zonen. Vermeire & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeire & Zonen op de google maps. Adres en contacten Vermeire & Zonen
Location of Vermeire & Zonen on the google maps. Address and contacts of Vermeire & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeire & Zonen Vermeire & Zonen: Accrobu BVBA | VICTOR COOLS | Arte Coiffure | Résidence du Lac | TRIELEC & D?CO

Other related companies as Vermeire & Zonen: Accrobu BVBA | VICTOR COOLS | Arte Coiffure | Résidence du Lac | TRIELEC & D?CO

Vermeire & Zonen is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeire & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07924133300. Het bedrijf Vermeire & Zonen bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat 10A; 9810; Nazareth (Eke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GAS APPLIANCES - RETAIL AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Chimney sweeps.
De hoofdactiviteit van Vermeire & Zonen is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeire & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeire & Zonen, openstaande posities, locatie van Vermeire & Zonen op de kaart.

Vermeire & Zonen is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vermeire & Zonen, company assigned to the tax number BE07924133300. The company Vermeire & Zonen is located at the address: Spoorwegstraat 10A; 9810; Nazareth (Eke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GAS APPLIANCES - RETAIL AND MAINTEN. List of products are Chimney sweeps.
The main activity of Vermeire & Zonen is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeire & Zonen is not available. You also can look at reviews of Vermeire & Zonen, open positions, location of Vermeire & Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeire & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeire & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeire & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeire & Zonen, employees, financial statistics.