IPPA

Contactgegevens IPPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IPPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IPPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDEGEMDORP 13; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93716598 (+32-93716598) 93716598 (+32-93716598)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IPPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IPPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IPPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IPPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IPPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IPPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IPPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IPPA
Products information IPPA

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in IPPA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IPPA
(Get full report from official database of BE for IPPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IPPA
Addition kinds of activities for IPPA

673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
17999938. Veilige of kluisinstallatie | Safe or vault installation
73129901. Billboard reclame | Billboard advertising
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair

Werken bij IPPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IPPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IPPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IPPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen aan het lager onderwijs op 6 november in Wingene van 17:30-19:15 uur zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van IPPA in sociale netwerken
Look for responds of IPPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IPPA. Laat een reactie achter voor IPPA. IPPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IPPA. Leave a respond for IPPA. IPPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IPPA op de google maps. Adres en contacten IPPA
Location of IPPA on the google maps. Address and contacts of IPPA

Andere gerelateerde bedrijven als come IPPA IPPA: Verplancke & Partners NV | Van Goethem Zakenkantoor | Fiolas Decoration | Desetec | L. PATTYN

Other related companies as IPPA: Verplancke & Partners NV | Van Goethem Zakenkantoor | Fiolas Decoration | Desetec | L. PATTYN

IPPA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IPPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf IPPA bevindt zich op het adres: LANDEGEMDORP 13; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in IPPA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IPPA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IPPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IPPA, openstaande posities, locatie van IPPA op de kaart.

IPPA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is IPPA, company assigned to the tax number BE06369567871. The company IPPA is located at the address: LANDEGEMDORP 13; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in IPPA were not found.
The main activity of IPPA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IPPA is not available. You also can look at reviews of IPPA, open positions, location of IPPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IPPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IPPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IPPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IPPA, employees, financial statistics.