Scipioni-Sobecar

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Scipioni-Sobecar

Contactgegevens Scipioni-Sobecar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scipioni-Sobecar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scipioni-Sobecar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Repos 55; 6140; Fontaine-l'Evêque, België

Telefoon (phone): 064 33 09 14; 071 52 46 44 (+32-064 33 09 14; 071 52 46 44) 064 33 09 14; 071 52 46 44 (+32-064 33 09 14; 071 52 46 44)

Fax (fax): 071 52 23 63 (+32-071 52 23 63) 071 52 23 63 (+32-071 52 23 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scipioni-Sobecar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scipioni-Sobecar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scipioni-Sobecar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scipioni-Sobecar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scipioni-Sobecar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scipioni-Sobecar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scipioni-Sobecar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scipioni-Sobecar
Products information Scipioni-Sobecar

BTW identificatienummer (tax): BE02297210693
Ondernemingsnummer: 9921447753
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Coal; Automobile-body repair; Fuel oils

Product categorie (product category): Gas - Household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scipioni-Sobecar
(Get full report from official database of BE for Scipioni-Sobecar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scipioni-Sobecar
Addition kinds of activities for Scipioni-Sobecar

232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
275907. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
13819905. Service boren | Service well drilling
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop

Werken bij Scipioni-Sobecar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scipioni-Sobecar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scipioni-Sobecar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scipioni-Sobecar. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van Scipioni-Sobecar in sociale netwerken
Look for responds of Scipioni-Sobecar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scipioni-Sobecar. Laat een reactie achter voor Scipioni-Sobecar. Scipioni-Sobecar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scipioni-Sobecar. Leave a respond for Scipioni-Sobecar. Scipioni-Sobecar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scipioni-Sobecar op de google maps. Adres en contacten Scipioni-Sobecar
Location of Scipioni-Sobecar on the google maps. Address and contacts of Scipioni-Sobecar

Andere gerelateerde bedrijven als come Scipioni-Sobecar Scipioni-Sobecar: CENTEA | A.M.P. BASKET | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | DOOLAEGE ANTOINE | SAPEX SA

Other related companies as Scipioni-Sobecar: CENTEA | A.M.P. BASKET | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | DOOLAEGE ANTOINE | SAPEX SA

Scipioni-Sobecar is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scipioni-Sobecar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02297210693. Het bedrijf Scipioni-Sobecar bevindt zich op het adres: Rue du Repos 55; 6140; Fontaine-l'Evêque. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gas - Household. Lijst met producten zijn Coal; Automobile-body repair; Fuel oils.
De hoofdactiviteit van Scipioni-Sobecar is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scipioni-Sobecar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scipioni-Sobecar, openstaande posities, locatie van Scipioni-Sobecar op de kaart.

Scipioni-Sobecar is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scipioni-Sobecar, company assigned to the tax number BE02297210693. The company Scipioni-Sobecar is located at the address: Rue du Repos 55; 6140; Fontaine-l'Evêque. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gas - Household. List of products are Coal; Automobile-body repair; Fuel oils.
The main activity of Scipioni-Sobecar is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Scipioni-Sobecar is not available. You also can look at reviews of Scipioni-Sobecar, open positions, location of Scipioni-Sobecar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scipioni-Sobecar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scipioni-Sobecar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scipioni-Sobecar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scipioni-Sobecar, employees, financial statistics.