FLA-A-WEYN LAUWERS NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLA-A-WEYN LAUWERS NV
Private companiesFood Stores • FLA-A-WEYN LAUWERS NV

Contactgegevens FLA-A-WEYN LAUWERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA-A-WEYN LAUWERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA-A-WEYN LAUWERS NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Industriepark-Noord 12 9100 Sint-Niklaas Industriepark Noord - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-76-34-13 32-37-76-34-13

Fax (fax): 32-37-78-09-52 32-37-78-09-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA-A-WEYN LAUWERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA-A-WEYN LAUWERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA-A-WEYN LAUWERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA-A-WEYN LAUWERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA-A-WEYN LAUWERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA-A-WEYN LAUWERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA-A-WEYN LAUWERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA-A-WEYN LAUWERS NV
Products information FLA-A-WEYN LAUWERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08376220703
Ondernemingsnummer: 1143646240
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLA-A-WEYN LAUWERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes and tubes, steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA-A-WEYN LAUWERS NV
(Get full report from official database of BE for FLA-A-WEYN LAUWERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA-A-WEYN LAUWERS NV
Addition kinds of activities for FLA-A-WEYN LAUWERS NV

28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij FLA-A-WEYN LAUWERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA-A-WEYN LAUWERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA-A-WEYN LAUWERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA-A-WEYN LAUWERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van FLA-A-WEYN LAUWERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLA-A-WEYN LAUWERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA-A-WEYN LAUWERS NV. Laat een reactie achter voor FLA-A-WEYN LAUWERS NV. FLA-A-WEYN LAUWERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA-A-WEYN LAUWERS NV. Leave a respond for FLA-A-WEYN LAUWERS NV. FLA-A-WEYN LAUWERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA-A-WEYN LAUWERS NV op de google maps. Adres en contacten FLA-A-WEYN LAUWERS NV
Location of FLA-A-WEYN LAUWERS NV on the google maps. Address and contacts of FLA-A-WEYN LAUWERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA-A-WEYN LAUWERS NV FLA-A-WEYN LAUWERS NV: De Baets Mark | Quality Heating | Chiquano | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | RESTAURANT AZZURRA

Other related companies as FLA-A-WEYN LAUWERS NV: De Baets Mark | Quality Heating | Chiquano | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | RESTAURANT AZZURRA

FLA-A-WEYN LAUWERS NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA-A-WEYN LAUWERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08376220703. Het bedrijf FLA-A-WEYN LAUWERS NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Noord 12 9100 Sint-Niklaas Industriepark Noord - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pipes and tubes, steel. Producten gemaakt in FLA-A-WEYN LAUWERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA-A-WEYN LAUWERS NV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA-A-WEYN LAUWERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA-A-WEYN LAUWERS NV, openstaande posities, locatie van FLA-A-WEYN LAUWERS NV op de kaart.

FLA-A-WEYN LAUWERS NV is a company, that was registered 2000 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLA-A-WEYN LAUWERS NV, company assigned to the tax number BE08376220703. The company FLA-A-WEYN LAUWERS NV is located at the address: Industriepark-Noord 12 9100 Sint-Niklaas Industriepark Noord - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pipes and tubes, steel. Products created in FLA-A-WEYN LAUWERS NV were not found.
The main activity of FLA-A-WEYN LAUWERS NV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA-A-WEYN LAUWERS NV is not available. You also can look at reviews of FLA-A-WEYN LAUWERS NV, open positions, location of FLA-A-WEYN LAUWERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA-A-WEYN LAUWERS NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA-A-WEYN LAUWERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA-A-WEYN LAUWERS NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA-A-WEYN LAUWERS NV, employees, financial statistics.