Meersman Ets

Contactgegevens Meersman Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meersman Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meersman Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Nouveau Monde 257; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 20 12 (+32-056 33 20 12) 056 33 20 12 (+32-056 33 20 12)

Fax (fax): +32 (61) 920-46-23 +32 (61) 920-46-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meersman Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meersman Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meersman Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meersman Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meersman Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meersman Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meersman Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meersman Ets
Products information Meersman Ets

BTW identificatienummer (tax): BE04154998779
Ondernemingsnummer: 2089294433
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 450,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Meersman Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas - Household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meersman Ets
(Get full report from official database of BE for Meersman Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meersman Ets
Addition kinds of activities for Meersman Ets

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
556100. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
08519904. Houthakkersdiensten | Timber cruising services
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
59990303. vlaggen | Flags
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij Meersman Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meersman Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meersman Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meersman Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Meersman Ets in sociale netwerken
Look for responds of Meersman Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meersman Ets. Laat een reactie achter voor Meersman Ets. Meersman Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meersman Ets. Leave a respond for Meersman Ets. Meersman Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meersman Ets op de google maps. Adres en contacten Meersman Ets
Location of Meersman Ets on the google maps. Address and contacts of Meersman Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Meersman Ets Meersman Ets: FLMONDI PACKAGING TUBIZE SA | SANIDEL SA | Fiduciaire Colonval SA | I EN M | JAN VAN DEN KIEBOOM

Other related companies as Meersman Ets: FLMONDI PACKAGING TUBIZE SA | SANIDEL SA | Fiduciaire Colonval SA | I EN M | JAN VAN DEN KIEBOOM

Meersman Ets is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meersman Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04154998779. Het bedrijf Meersman Ets bevindt zich op het adres: Rue du Nouveau Monde 257; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 450,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas - Household. Producten gemaakt in Meersman Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meersman Ets is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meersman Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meersman Ets, openstaande posities, locatie van Meersman Ets op de kaart.

Meersman Ets is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meersman Ets, company assigned to the tax number BE04154998779. The company Meersman Ets is located at the address: Rue du Nouveau Monde 257; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 450,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas - Household. Products created in Meersman Ets were not found.
The main activity of Meersman Ets is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Meersman Ets is not available. You also can look at reviews of Meersman Ets, open positions, location of Meersman Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meersman Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meersman Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meersman Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meersman Ets, employees, financial statistics.