Devos-Ben-Gaz

Contactgegevens Devos-Ben-Gaz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devos-Ben-Gaz: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devos-Ben-Gaz

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place André Renard 1; 4540; Amay, België

Telefoon (phone): 085 31 25 27 (+32-085 31 25 27) 085 31 25 27 (+32-085 31 25 27)

Fax (fax): 085 31 25 27; 085 31 25 22 (+32-085 31 25 27; 085 31 25 22) 085 31 25 27; 085 31 25 22 (+32-085 31 25 27; 085 31 25 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devos-Ben-Gaz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devos-Ben-Gaz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devos-Ben-Gaz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devos-Ben-Gaz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devos-Ben-Gaz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devos-Ben-Gaz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devos-Ben-Gaz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devos-Ben-Gaz
Products information Devos-Ben-Gaz

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Tanks

Product categorie (product category): Gas - Household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devos-Ben-Gaz
(Get full report from official database of BE for Devos-Ben-Gaz)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devos-Ben-Gaz
Addition kinds of activities for Devos-Ben-Gaz

941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
22530203. Truien, breien | Jerseys, knit
26530105. Pallets, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, corrugated: made from purchased materials
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs

Werken bij Devos-Ben-Gaz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devos-Ben-Gaz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devos-Ben-Gaz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devos-Ben-Gaz. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Izegem,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van Devos-Ben-Gaz in sociale netwerken
Look for responds of Devos-Ben-Gaz in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devos-Ben-Gaz. Laat een reactie achter voor Devos-Ben-Gaz. Devos-Ben-Gaz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devos-Ben-Gaz. Leave a respond for Devos-Ben-Gaz. Devos-Ben-Gaz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devos-Ben-Gaz op de google maps. Adres en contacten Devos-Ben-Gaz
Location of Devos-Ben-Gaz on the google maps. Address and contacts of Devos-Ben-Gaz

Andere gerelateerde bedrijven als come Devos-Ben-Gaz Devos-Ben-Gaz: FRANS MAENHOUT | THE FAKTORY | JEAN-JACQUES DUPONT | FABIENNE DAMOISEAUX | Aps M

Other related companies as Devos-Ben-Gaz: FRANS MAENHOUT | THE FAKTORY | JEAN-JACQUES DUPONT | FABIENNE DAMOISEAUX | Aps M

Devos-Ben-Gaz is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devos-Ben-Gaz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf Devos-Ben-Gaz bevindt zich op het adres: Place André Renard 1; 4540; Amay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gas - Household. Lijst met producten zijn Tanks.
De hoofdactiviteit van Devos-Ben-Gaz is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devos-Ben-Gaz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devos-Ben-Gaz, openstaande posities, locatie van Devos-Ben-Gaz op de kaart.

Devos-Ben-Gaz is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devos-Ben-Gaz, company assigned to the tax number BE07811798095. The company Devos-Ben-Gaz is located at the address: Place André Renard 1; 4540; Amay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gas - Household. List of products are Tanks.
The main activity of Devos-Ben-Gaz is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Devos-Ben-Gaz is not available. You also can look at reviews of Devos-Ben-Gaz, open positions, location of Devos-Ben-Gaz on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devos-Ben-Gaz, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devos-Ben-Gaz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devos-Ben-Gaz, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devos-Ben-Gaz, employees, financial statistics.