Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.
Private companiesEating and Drinking Places • Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.

Contactgegevens Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roodkruisstraat 3 8840 Oostnieuwkerke, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.
Products information Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01284545898
Ondernemingsnummer: 5728240966
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Tree seedlings

Product categorie (product category): Gardening Seedlings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.

225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard
59991403. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Leave a respond for Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.. Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.
Location of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.: NULLE PART AILLEURS | R.P. PRODUCTS | Batilux BVBA | CAROO REKLAME | Engelen Kathleen

Other related companies as Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A.: NULLE PART AILLEURS | R.P. PRODUCTS | Batilux BVBA | CAROO REKLAME | Engelen Kathleen

Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01284545898. Het bedrijf Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Roodkruisstraat 3 8840 Oostnieuwkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening Seedlings. Lijst met producten zijn Tree seedlings.
De hoofdactiviteit van Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. op de kaart.

Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01284545898. The company Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. is located at the address: Roodkruisstraat 3 8840 Oostnieuwkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening Seedlings. List of products are Tree seedlings.
The main activity of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., open positions, location of Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bordeau Plantenkwekerij B.V.B.A., employees, financial statistics.