Van Hulle-De Baerdemaecker

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Van Hulle-De Baerdemaecker
Private companiesFood Stores • Van Hulle-De Baerdemaecker

Contactgegevens Van Hulle-De Baerdemaecker: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hulle-De Baerdemaecker: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hulle-De Baerdemaecker

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertlaan 26B; 9990; Maldegem, België

Telefoon (phone): 050 71 25 70 (+32-050 71 25 70) 050 71 25 70 (+32-050 71 25 70)

Fax (fax): 050 71 73 52 (+32-050 71 73 52) 050 71 73 52 (+32-050 71 73 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hulle-De Baerdemaecker: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hulle-De Baerdemaecker"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hulle-De Baerdemaecker"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hulle-De Baerdemaecker, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hulle-De Baerdemaecker. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hulle-De Baerdemaecker, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hulle-De Baerdemaecker. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hulle-De Baerdemaecker
Products information Van Hulle-De Baerdemaecker

BTW identificatienummer (tax): BE06384124755
Ondernemingsnummer: 6449768066
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Nurserymen

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hulle-De Baerdemaecker
(Get full report from official database of BE for Van Hulle-De Baerdemaecker)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hulle-De Baerdemaecker
Addition kinds of activities for Van Hulle-De Baerdemaecker

615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
51229901. Verbanden | Bandages
51490802. Zuivelproducten, gedroogd of ingeblikt | Dairy products, dried or canned
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec

Werken bij Van Hulle-De Baerdemaecker: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hulle-De Baerdemaecker: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hulle-De Baerdemaecker. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hulle-De Baerdemaecker. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Van Hulle-De Baerdemaecker in sociale netwerken
Look for responds of Van Hulle-De Baerdemaecker in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hulle-De Baerdemaecker. Laat een reactie achter voor Van Hulle-De Baerdemaecker. Van Hulle-De Baerdemaecker bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hulle-De Baerdemaecker. Leave a respond for Van Hulle-De Baerdemaecker. Van Hulle-De Baerdemaecker on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hulle-De Baerdemaecker op de google maps. Adres en contacten Van Hulle-De Baerdemaecker
Location of Van Hulle-De Baerdemaecker on the google maps. Address and contacts of Van Hulle-De Baerdemaecker

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hulle-De Baerdemaecker Van Hulle-De Baerdemaecker: S.A.T. | DAYTONA BEACH | BERNADETTE JAMAR | LAKENSE HAARD/LE FOYER LAEKENOIS | HUIS PIU BELLI

Other related companies as Van Hulle-De Baerdemaecker: S.A.T. | DAYTONA BEACH | BERNADETTE JAMAR | LAKENSE HAARD/LE FOYER LAEKENOIS | HUIS PIU BELLI

Van Hulle-De Baerdemaecker is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hulle-De Baerdemaecker, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06384124755. Het bedrijf Van Hulle-De Baerdemaecker bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 26B; 9990; Maldegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Nurserymen.
De hoofdactiviteit van Van Hulle-De Baerdemaecker is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hulle-De Baerdemaecker is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hulle-De Baerdemaecker, openstaande posities, locatie van Van Hulle-De Baerdemaecker op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hulle-De Baerdemaecker is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hulle-De Baerdemaecker, company assigned to the tax number BE06384124755. The company Van Hulle-De Baerdemaecker is located at the address: Koning Albertlaan 26B; 9990; Maldegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Nurserymen.
The main activity of Van Hulle-De Baerdemaecker is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hulle-De Baerdemaecker is not available. You also can look at reviews of Van Hulle-De Baerdemaecker, open positions, location of Van Hulle-De Baerdemaecker on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hulle-De Baerdemaecker, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hulle-De Baerdemaecker, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hulle-De Baerdemaecker, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hulle-De Baerdemaecker, employees, financial statistics.