Van Den Berghe T

Contactgegevens Van Den Berghe T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Berghe T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Berghe T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Markettestraat 6; 9881; Aalter (Bellem), België

Telefoon (phone): 09 374 65 16 (+32-09 374 65 16) 09 374 65 16 (+32-09 374 65 16)

Fax (fax): +32 (61) 243-21-13 +32 (61) 243-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Berghe T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Berghe T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Berghe T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Berghe T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Berghe T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Berghe T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Berghe T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Berghe T
Products information Van Den Berghe T

BTW identificatienummer (tax): BE09454528808
Ondernemingsnummer: 1068389892
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van Den Berghe T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Berghe T
(Get full report from official database of BE for Van Den Berghe T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Berghe T
Addition kinds of activities for Van Den Berghe T

507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
41110100. Busvervoer | Bus transportation
51590304. Pelts | Pelts
80939902. Geestelijke gezondheidskliniek, polikliniek | Mental health clinic, outpatient
82499900. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec

Werken bij Van Den Berghe T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Berghe T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Berghe T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Berghe T. Looking for open vacancies in other companies

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

Zoek naar antwoorden van Van Den Berghe T in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Berghe T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Berghe T. Laat een reactie achter voor Van Den Berghe T. Van Den Berghe T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Berghe T. Leave a respond for Van Den Berghe T. Van Den Berghe T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Berghe T op de google maps. Adres en contacten Van Den Berghe T
Location of Van Den Berghe T on the google maps. Address and contacts of Van Den Berghe T

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Berghe T Van Den Berghe T: Philippe Jordan | VYNCK JOHAN | BEAUTY-SERVICE | ZIEKENHUIS ST VINCENTIUS | MARCEL MEYLAERTS

Other related companies as Van Den Berghe T: Philippe Jordan | VYNCK JOHAN | BEAUTY-SERVICE | ZIEKENHUIS ST VINCENTIUS | MARCEL MEYLAERTS

Van Den Berghe T is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Berghe T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09454528808. Het bedrijf Van Den Berghe T bevindt zich op het adres: Markettestraat 6; 9881; Aalter (Bellem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Van Den Berghe T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Berghe T is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Berghe T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Berghe T, openstaande posities, locatie van Van Den Berghe T op de kaart.

Van Den Berghe T is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Den Berghe T, company assigned to the tax number BE09454528808. The company Van Den Berghe T is located at the address: Markettestraat 6; 9881; Aalter (Bellem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Van Den Berghe T were not found.
The main activity of Van Den Berghe T is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Berghe T is not available. You also can look at reviews of Van Den Berghe T, open positions, location of Van Den Berghe T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Berghe T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Berghe T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Berghe T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Berghe T, employees, financial statistics.