Ten Hove Van BVBA

Contactgegevens Ten Hove Van BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ten Hove Van BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ten Hove Van BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mijlstraat 238; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 31 67 34 (+32-015 31 67 34) 015 31 67 34 (+32-015 31 67 34)

Fax (fax): 015 31 67 34 (+32-015 31 67 34) 015 31 67 34 (+32-015 31 67 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ten Hove Van BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ten Hove Van BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ten Hove Van BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ten Hove Van BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ten Hove Van BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ten Hove Van BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ten Hove Van BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ten Hove Van BVBA
Products information Ten Hove Van BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08700866699
Ondernemingsnummer: 7636016845
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Ten Hove Van BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ten Hove Van BVBA
(Get full report from official database of BE for Ten Hove Van BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ten Hove Van BVBA
Addition kinds of activities for Ten Hove Van BVBA

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
28340501. antacida | Antacids
30690200. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
36740211. Semiconductor circuit netwerken | Semiconductor circuit networks
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
51120200. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
51490702. koekjes | Cookies

Werken bij Ten Hove Van BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ten Hove Van BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ten Hove Van BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ten Hove Van BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Ten Hove Van BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ten Hove Van BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ten Hove Van BVBA. Laat een reactie achter voor Ten Hove Van BVBA. Ten Hove Van BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ten Hove Van BVBA. Leave a respond for Ten Hove Van BVBA. Ten Hove Van BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ten Hove Van BVBA op de google maps. Adres en contacten Ten Hove Van BVBA
Location of Ten Hove Van BVBA on the google maps. Address and contacts of Ten Hove Van BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ten Hove Van BVBA Ten Hove Van BVBA: RIGAUMONT & Fils Ets | Steinbach | IVAN BONNE | MEEUSEN V.-VERSTRAETEN | COUDENYS JEF & LIEVEN

Other related companies as Ten Hove Van BVBA: RIGAUMONT & Fils Ets | Steinbach | IVAN BONNE | MEEUSEN V.-VERSTRAETEN | COUDENYS JEF & LIEVEN

Ten Hove Van BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ten Hove Van BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08700866699. Het bedrijf Ten Hove Van BVBA bevindt zich op het adres: Mijlstraat 238; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Ten Hove Van BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ten Hove Van BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ten Hove Van BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ten Hove Van BVBA, openstaande posities, locatie van Ten Hove Van BVBA op de kaart.

Ten Hove Van BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ten Hove Van BVBA, company assigned to the tax number BE08700866699. The company Ten Hove Van BVBA is located at the address: Mijlstraat 238; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Ten Hove Van BVBA were not found.
The main activity of Ten Hove Van BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ten Hove Van BVBA is not available. You also can look at reviews of Ten Hove Van BVBA, open positions, location of Ten Hove Van BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ten Hove Van BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ten Hove Van BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ten Hove Van BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ten Hove Van BVBA, employees, financial statistics.