SCHOLLIER RAOUL & ZONEN

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • SCHOLLIER RAOUL & ZONEN
Private companiesNonclassifiable Establishments • SCHOLLIER RAOUL & ZONEN

Contactgegevens SCHOLLIER RAOUL & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOLLIER RAOUL & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOLLIER RAOUL & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Snellegemstraat 2E; 8490; Jabbeke (Zerkegem), België

Telefoon (phone): 050 81 29 65 (+32-050 81 29 65) 050 81 29 65 (+32-050 81 29 65)

Fax (fax): 050 81 55 53 (+32-050 81 55 53) 050 81 55 53 (+32-050 81 55 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOLLIER RAOUL & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOLLIER RAOUL & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOLLIER RAOUL & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOLLIER RAOUL & ZONEN
Products information SCHOLLIER RAOUL & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE03550750732
Ondernemingsnummer: 3497741699
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Contractors - Landscape; Nurserymen

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOLLIER RAOUL & ZONEN
(Get full report from official database of BE for SCHOLLIER RAOUL & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOLLIER RAOUL & ZONEN
Addition kinds of activities for SCHOLLIER RAOUL & ZONEN

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
35449901. Forms (matrijzen), voor gieterij en kunststof machines | Forms (molds), for foundry and plastics working machinery
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports

Werken bij SCHOLLIER RAOUL & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOLLIER RAOUL & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van SCHOLLIER RAOUL & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. Laat een reactie achter voor SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. SCHOLLIER RAOUL & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. Leave a respond for SCHOLLIER RAOUL & ZONEN. SCHOLLIER RAOUL & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOLLIER RAOUL & ZONEN op de google maps. Adres en contacten SCHOLLIER RAOUL & ZONEN
Location of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN on the google maps. Address and contacts of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOLLIER RAOUL & ZONEN SCHOLLIER RAOUL & ZONEN: Vanderjeugt BVBA | LOUIS MAROTE | De Werft | Vandevoorde NV | Hardy R

Other related companies as SCHOLLIER RAOUL & ZONEN: Vanderjeugt BVBA | LOUIS MAROTE | De Werft | Vandevoorde NV | Hardy R

SCHOLLIER RAOUL & ZONEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03550750732. Het bedrijf SCHOLLIER RAOUL & ZONEN bevindt zich op het adres: Snellegemstraat 2E; 8490; Jabbeke (Zerkegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Contractors - Landscape; Nurserymen.
De hoofdactiviteit van SCHOLLIER RAOUL & ZONEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOLLIER RAOUL & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, openstaande posities, locatie van SCHOLLIER RAOUL & ZONEN op de kaart.

SCHOLLIER RAOUL & ZONEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, company assigned to the tax number BE03550750732. The company SCHOLLIER RAOUL & ZONEN is located at the address: Snellegemstraat 2E; 8490; Jabbeke (Zerkegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Contractors - Landscape; Nurserymen.
The main activity of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN is not available. You also can look at reviews of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, open positions, location of SCHOLLIER RAOUL & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOLLIER RAOUL & ZONEN, employees, financial statistics.