Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

Contactgegevens Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reetsesteenweg 12; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 887 29 11 (+32-03 887 29 11) 03 887 29 11 (+32-03 887 29 11)

Fax (fax): 03 877 08 96 (+32-03 877 08 96) 03 877 08 96 (+32-03 877 08 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robberecht Koen-Plantendienst BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robberecht Koen-Plantendienst BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
Products information Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06785400390
Ondernemingsnummer: 4720794677
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Plants & flowers - Rental; Ponds - Laying-out & Access.; Parking-places (Laying-out); Verandas

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
(Get full report from official database of BE for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
Addition kinds of activities for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

515902. Boerderijdieren | Farm animals
804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
23619901. Jurken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Dresses: girls', children's, and infants'
32720307. Fonteinen, was: pre-terrazzo | Fountains, wash: precast terrazzo
38290210. Meteorologische tracking systemen | Meteorologic tracking systems
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
80930103. Drugskliniek, polikliniek | Drug clinic, outpatient

Werken bij Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Laat een reactie achter voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Robberecht Koen-Plantendienst BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Leave a respond for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Robberecht Koen-Plantendienst BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robberecht Koen-Plantendienst BVBA op de google maps. Adres en contacten Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
Location of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA on the google maps. Address and contacts of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Robberecht Koen-Plantendienst BVBA Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: Cime Totale Solutions S.A. | Vanhorenbeke M | Claux J-L | Van Aken G | Hugo's Grill

Other related companies as Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: Cime Totale Solutions S.A. | Vanhorenbeke M | Claux J-L | Van Aken G | Hugo's Grill

Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06785400390. Het bedrijf Robberecht Koen-Plantendienst BVBA bevindt zich op het adres: Reetsesteenweg 12; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Plants & flowers - Rental; Ponds - Laying-out & Access.; Parking-places (Laying-out); Verandas.
De hoofdactiviteit van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, openstaande posities, locatie van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, company assigned to the tax number BE06785400390. The company Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is located at the address: Reetsesteenweg 12; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Plants & flowers - Rental; Ponds - Laying-out & Access.; Parking-places (Laying-out); Verandas.
The main activity of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is not available. You also can look at reviews of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, open positions, location of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, employees, financial statistics.