PREUD'HOMME TH

Contactgegevens PREUD'HOMME TH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREUD'HOMME TH: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREUD'HOMME TH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Arbre à la Croix 476; 4460; Gr?ce-Hollogne (Horion-Hozémont), België

Telefoon (phone): 0475 68 94 66 (+32-0475 68 94 66) 0475 68 94 66 (+32-0475 68 94 66)

Fax (fax): +32 (61) 467-47-29 +32 (61) 467-47-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREUD'HOMME TH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREUD'HOMME TH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREUD'HOMME TH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREUD'HOMME TH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREUD'HOMME TH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREUD'HOMME TH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREUD'HOMME TH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREUD'HOMME TH
Products information PREUD'HOMME TH

BTW identificatienummer (tax): BE05830139160
Ondernemingsnummer: 3723785400
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PREUD'HOMME TH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREUD'HOMME TH
(Get full report from official database of BE for PREUD'HOMME TH)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREUD'HOMME TH
Addition kinds of activities for PREUD'HOMME TH

3312. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
249911. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
51990501. Schildleer | Chamois leather
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
80829901. Oxygen tent service | Oxygen tent service

Werken bij PREUD'HOMME TH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREUD'HOMME TH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREUD'HOMME TH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREUD'HOMME TH. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

Zoek naar antwoorden van PREUD'HOMME TH in sociale netwerken
Look for responds of PREUD'HOMME TH in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREUD'HOMME TH. Laat een reactie achter voor PREUD'HOMME TH. PREUD'HOMME TH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREUD'HOMME TH. Leave a respond for PREUD'HOMME TH. PREUD'HOMME TH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREUD'HOMME TH op de google maps. Adres en contacten PREUD'HOMME TH
Location of PREUD'HOMME TH on the google maps. Address and contacts of PREUD'HOMME TH

Andere gerelateerde bedrijven als come PREUD'HOMME TH PREUD'HOMME TH: FLA. LONHIENNE SPRL | Lobbens-Delrue Sanitair | Avasco Industries NV | BOECKHAEGE | A Balloonair-Montgolfières-Hot Air Balloon Team

Other related companies as PREUD'HOMME TH: FLA. LONHIENNE SPRL | Lobbens-Delrue Sanitair | Avasco Industries NV | BOECKHAEGE | A Balloonair-Montgolfières-Hot Air Balloon Team

PREUD'HOMME TH is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PREUD'HOMME TH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05830139160. Het bedrijf PREUD'HOMME TH bevindt zich op het adres: Rue de l'Arbre à la Croix 476; 4460; Gr?ce-Hollogne (Horion-Hozémont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in PREUD'HOMME TH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PREUD'HOMME TH is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREUD'HOMME TH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREUD'HOMME TH, openstaande posities, locatie van PREUD'HOMME TH op de kaart.

PREUD'HOMME TH is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PREUD'HOMME TH, company assigned to the tax number BE05830139160. The company PREUD'HOMME TH is located at the address: Rue de l'Arbre à la Croix 476; 4460; Gr?ce-Hollogne (Horion-Hozémont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in PREUD'HOMME TH were not found.
The main activity of PREUD'HOMME TH is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PREUD'HOMME TH is not available. You also can look at reviews of PREUD'HOMME TH, open positions, location of PREUD'HOMME TH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREUD'HOMME TH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREUD'HOMME TH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREUD'HOMME TH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREUD'HOMME TH, employees, financial statistics.