PEPINIERES BELLINI

Contactgegevens PEPINIERES BELLINI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEPINIERES BELLINI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEPINIERES BELLINI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Croisette 74; 6180; Courcelles, België

Telefoon (phone): 071 45 34 42; 071 46 01 58; 0475 89 72 01 (+32-071 45 34 42; 071 46 01 58; 0475 89 72 01) 071 45 34 42; 071 46 01 58; 0475 89 72 01 (+32-071 45 34 42; 071 46 01 58; 0475 89 72 01)

Fax (fax): 071 46 01 58 (+32-071 46 01 58) 071 46 01 58 (+32-071 46 01 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEPINIERES BELLINI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEPINIERES BELLINI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEPINIERES BELLINI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEPINIERES BELLINI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEPINIERES BELLINI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEPINIERES BELLINI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEPINIERES BELLINI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEPINIERES BELLINI
Products information PEPINIERES BELLINI

BTW identificatienummer (tax): BE07506652832
Ondernemingsnummer: 7114166259
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Nurserymen

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEPINIERES BELLINI
(Get full report from official database of BE for PEPINIERES BELLINI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEPINIERES BELLINI
Addition kinds of activities for PEPINIERES BELLINI

382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
25910202. Microblinds | Micro blinds
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
39440314. puzzels | Puzzles
50219907. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
59490206. Naaien leveringen | Sewing supplies
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec

Werken bij PEPINIERES BELLINI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEPINIERES BELLINI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEPINIERES BELLINI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEPINIERES BELLINI. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: POLAR EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van PEPINIERES BELLINI in sociale netwerken
Look for responds of PEPINIERES BELLINI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEPINIERES BELLINI. Laat een reactie achter voor PEPINIERES BELLINI. PEPINIERES BELLINI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEPINIERES BELLINI. Leave a respond for PEPINIERES BELLINI. PEPINIERES BELLINI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEPINIERES BELLINI op de google maps. Adres en contacten PEPINIERES BELLINI
Location of PEPINIERES BELLINI on the google maps. Address and contacts of PEPINIERES BELLINI

Andere gerelateerde bedrijven als come PEPINIERES BELLINI PEPINIERES BELLINI: COIFFURE MARLEEN | Nikolaou V | Houbregs Orthopedie | De Wachter | ROLAND FLECHEUX

Other related companies as PEPINIERES BELLINI: COIFFURE MARLEEN | Nikolaou V | Houbregs Orthopedie | De Wachter | ROLAND FLECHEUX

PEPINIERES BELLINI is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEPINIERES BELLINI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07506652832. Het bedrijf PEPINIERES BELLINI bevindt zich op het adres: Rue de la Croisette 74; 6180; Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 446,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Nurserymen.
De hoofdactiviteit van PEPINIERES BELLINI is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEPINIERES BELLINI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEPINIERES BELLINI, openstaande posities, locatie van PEPINIERES BELLINI op de kaart.

PEPINIERES BELLINI is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEPINIERES BELLINI, company assigned to the tax number BE07506652832. The company PEPINIERES BELLINI is located at the address: Rue de la Croisette 74; 6180; Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 446,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Nurserymen.
The main activity of PEPINIERES BELLINI is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PEPINIERES BELLINI is not available. You also can look at reviews of PEPINIERES BELLINI, open positions, location of PEPINIERES BELLINI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEPINIERES BELLINI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEPINIERES BELLINI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEPINIERES BELLINI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEPINIERES BELLINI, employees, financial statistics.