TRISLOT NV

Contactgegevens TRISLOT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRISLOT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRISLOT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roterijstr. 134 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-62-72-22 32-56-62-72-22

Fax (fax): +32 (65) 407-98-58 +32 (65) 407-98-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRISLOT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRISLOT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRISLOT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRISLOT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRISLOT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRISLOT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRISLOT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRISLOT NV
Products information TRISLOT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02178283691
Ondernemingsnummer: 7261383056
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in TRISLOT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import-export - mechanical engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRISLOT NV
(Get full report from official database of BE for TRISLOT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRISLOT NV
Addition kinds of activities for TRISLOT NV

3677. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
291107. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
481300. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
36790401. Kristallen en kristallen samenstellingen, radio | Crystals and crystal assemblies, radio
48220201. Cablegram service | Cablegram service

Werken bij TRISLOT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRISLOT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRISLOT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRISLOT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van TRISLOT NV in sociale netwerken
Look for responds of TRISLOT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRISLOT NV. Laat een reactie achter voor TRISLOT NV. TRISLOT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRISLOT NV. Leave a respond for TRISLOT NV. TRISLOT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRISLOT NV op de google maps. Adres en contacten TRISLOT NV
Location of TRISLOT NV on the google maps. Address and contacts of TRISLOT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRISLOT NV TRISLOT NV: Pic-Nic B.V.B.A. | Degen Packaging | COIFFURE MARTINE | Pub Night Cap | LEFERE FILIP

Other related companies as TRISLOT NV: Pic-Nic B.V.B.A. | Degen Packaging | COIFFURE MARTINE | Pub Night Cap | LEFERE FILIP

TRISLOT NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRISLOT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02178283691. Het bedrijf TRISLOT NV bevindt zich op het adres: Roterijstr. 134 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Import-export - mechanical engineering. Producten gemaakt in TRISLOT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRISLOT NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRISLOT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRISLOT NV, openstaande posities, locatie van TRISLOT NV op de kaart.

TRISLOT NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRISLOT NV, company assigned to the tax number BE02178283691. The company TRISLOT NV is located at the address: Roterijstr. 134 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Import-export - mechanical engineering. Products created in TRISLOT NV were not found.
The main activity of TRISLOT NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRISLOT NV is not available. You also can look at reviews of TRISLOT NV, open positions, location of TRISLOT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRISLOT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRISLOT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRISLOT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRISLOT NV, employees, financial statistics.