GROUPE ARGENTA

Contactgegevens GROUPE ARGENTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUPE ARGENTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUPE ARGENTA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): RUE DE NIVELLES 96; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10241546 (+32-10241546) 10241546 (+32-10241546)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUPE ARGENTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUPE ARGENTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUPE ARGENTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUPE ARGENTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUPE ARGENTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUPE ARGENTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUPE ARGENTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUPE ARGENTA
Products information GROUPE ARGENTA

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GROUPE ARGENTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUPE ARGENTA
(Get full report from official database of BE for GROUPE ARGENTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUPE ARGENTA
Addition kinds of activities for GROUPE ARGENTA

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
20910107. Stews, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Stews, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
36120306. Fluorescerende verlichtingstransformatoren | Fluorescent lighting transformers
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
59210100. Wijn en bier | Wine and beer

Werken bij GROUPE ARGENTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUPE ARGENTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUPE ARGENTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUPE ARGENTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GROUPE ARGENTA in sociale netwerken
Look for responds of GROUPE ARGENTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUPE ARGENTA. Laat een reactie achter voor GROUPE ARGENTA. GROUPE ARGENTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUPE ARGENTA. Leave a respond for GROUPE ARGENTA. GROUPE ARGENTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUPE ARGENTA op de google maps. Adres en contacten GROUPE ARGENTA
Location of GROUPE ARGENTA on the google maps. Address and contacts of GROUPE ARGENTA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUPE ARGENTA GROUPE ARGENTA: JONCKERSHOF BUNGALOWPARK | Leirs C | Vieux Keumi茅e (Le) | LEYROLLES D | willems, david

Other related companies as GROUPE ARGENTA: JONCKERSHOF BUNGALOWPARK | Leirs C | Vieux Keumi茅e (Le) | LEYROLLES D | willems, david

GROUPE ARGENTA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is GROUPE ARGENTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf GROUPE ARGENTA bevindt zich op het adres: RUE DE NIVELLES 96; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in GROUPE ARGENTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROUPE ARGENTA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUPE ARGENTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUPE ARGENTA, openstaande posities, locatie van GROUPE ARGENTA op de kaart.

GROUPE ARGENTA is a company, that was registered 2001 in Wavre region, Belgium. Full name of company is GROUPE ARGENTA, company assigned to the tax number BE03021759033. The company GROUPE ARGENTA is located at the address: RUE DE NIVELLES 96; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in GROUPE ARGENTA were not found.
The main activity of GROUPE ARGENTA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUPE ARGENTA is not available. You also can look at reviews of GROUPE ARGENTA, open positions, location of GROUPE ARGENTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUPE ARGENTA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUPE ARGENTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUPE ARGENTA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUPE ARGENTA, employees, financial statistics.