Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL
Private companiesUnited States Postal Service • Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL

Contactgegevens Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Vauban 61 Box 11; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 58 35 71 (+32-081 58 35 71) 081 58 35 71 (+32-081 58 35 71)

Fax (fax): 081 58 35 72 (+32-081 58 35 72) 081 58 35 72 (+32-081 58 35 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL
Products information Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03082733154
Ondernemingsnummer: 6290466308
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL
(Get full report from official database of BE for Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL
Addition kinds of activities for Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL

07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
28420103. Ontvettend oplosmiddel | Degreasing solvent
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
36399900. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated

Werken bij Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Laat een reactie achter voor Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Leave a respond for Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL. Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL op de google maps. Adres en contacten Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL
Location of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL on the google maps. Address and contacts of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL: Nobel-Pool | Amberbouw | Hendroz D | IDEALPAN | JEAN-PIERRE CAPPELLE

Other related companies as Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL: Nobel-Pool | Amberbouw | Hendroz D | IDEALPAN | JEAN-PIERRE CAPPELLE

Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03082733154. Het bedrijf Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Vauban 61 Box 11; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, openstaande posities, locatie van Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, company assigned to the tax number BE03082733154. The company Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL is located at the address: Avenue Vauban 61 Box 11; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL were not found.
The main activity of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL is not available. You also can look at reviews of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, open positions, location of Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jardiniers du Rosaire (Les) SPRL, employees, financial statistics.