Dupret

Contactgegevens Dupret: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dupret: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dupret

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Profondrieux 10B; 7180; Seneffe, België

Telefoon (phone): 064 57 04 25 (+32-064 57 04 25) 064 57 04 25 (+32-064 57 04 25)

Fax (fax): +32 (53) 828-17-42 +32 (53) 828-17-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dupret: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dupret"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dupret"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dupret, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dupret. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dupret, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dupret. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dupret
Products information Dupret

BTW identificatienummer (tax): BE03894622802
Ondernemingsnummer: 7572570800
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Dupret zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dupret
(Get full report from official database of BE for Dupret)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dupret
Addition kinds of activities for Dupret

28699920. Glycerine | Glycerin
33510104. Vellen, koper en koperlegering | Sheets, copper and copper alloy
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground

Werken bij Dupret: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dupret: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dupret. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dupret. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

Zoek naar antwoorden van Dupret in sociale netwerken
Look for responds of Dupret in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dupret. Laat een reactie achter voor Dupret. Dupret bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dupret. Leave a respond for Dupret. Dupret on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dupret op de google maps. Adres en contacten Dupret
Location of Dupret on the google maps. Address and contacts of Dupret

Andere gerelateerde bedrijven als come Dupret Dupret: HUIS BE@NS | JOHANN HOFFMANN | Frankrijk (Consulaat Generaal) | PHARMATECH | C.I.A.A.

Other related companies as Dupret: HUIS BE@NS | JOHANN HOFFMANN | Frankrijk (Consulaat Generaal) | PHARMATECH | C.I.A.A.

Dupret is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dupret, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03894622802. Het bedrijf Dupret bevindt zich op het adres: Rue de Profondrieux 10B; 7180; Seneffe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 381,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Dupret zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dupret is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dupret is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dupret, openstaande posities, locatie van Dupret op de kaart.

Dupret is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dupret, company assigned to the tax number BE03894622802. The company Dupret is located at the address: Rue de Profondrieux 10B; 7180; Seneffe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 381,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Dupret were not found.
The main activity of Dupret is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dupret is not available. You also can look at reviews of Dupret, open positions, location of Dupret on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dupret, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dupret, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dupret, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dupret, employees, financial statistics.