CALOMNE B

Contactgegevens CALOMNE B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALOMNE B: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALOMNE B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Taille Coleau 84; 7034; Mons (Obourg), België

Telefoon (phone): 010 61 65 49; 0477 80 51 12 (+32-010 61 65 49; 0477 80 51 12) 010 61 65 49; 0477 80 51 12 (+32-010 61 65 49; 0477 80 51 12)

Fax (fax): 010 61 65 49 (+32-010 61 65 49) 010 61 65 49 (+32-010 61 65 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALOMNE B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALOMNE B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALOMNE B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALOMNE B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALOMNE B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALOMNE B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALOMNE B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALOMNE B
Products information CALOMNE B

BTW identificatienummer (tax): BE03593872070
Ondernemingsnummer: 1032684326
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Landscape architects

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALOMNE B
(Get full report from official database of BE for CALOMNE B)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALOMNE B
Addition kinds of activities for CALOMNE B

793300. Bowling centra | Bowling centers
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
51360101. Caps, mannen en jongens ' | Caps, men's and boys'
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij CALOMNE B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALOMNE B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALOMNE B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALOMNE B. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

Zoek naar antwoorden van CALOMNE B in sociale netwerken
Look for responds of CALOMNE B in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALOMNE B. Laat een reactie achter voor CALOMNE B. CALOMNE B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALOMNE B. Leave a respond for CALOMNE B. CALOMNE B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALOMNE B op de google maps. Adres en contacten CALOMNE B
Location of CALOMNE B on the google maps. Address and contacts of CALOMNE B

Andere gerelateerde bedrijven als come CALOMNE B CALOMNE B: ETAM | GARAGE BRUNEEL | CLB | SPARTARIU K. | Hi Media Belgium

Other related companies as CALOMNE B: ETAM | GARAGE BRUNEEL | CLB | SPARTARIU K. | Hi Media Belgium

CALOMNE B is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALOMNE B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593872070. Het bedrijf CALOMNE B bevindt zich op het adres: Rue Taille Coleau 84; 7034; Mons (Obourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Landscape architects.
De hoofdactiviteit van CALOMNE B is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALOMNE B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALOMNE B, openstaande posities, locatie van CALOMNE B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CALOMNE B is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALOMNE B, company assigned to the tax number BE03593872070. The company CALOMNE B is located at the address: Rue Taille Coleau 84; 7034; Mons (Obourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Landscape architects.
The main activity of CALOMNE B is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CALOMNE B is not available. You also can look at reviews of CALOMNE B, open positions, location of CALOMNE B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALOMNE B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALOMNE B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALOMNE B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALOMNE B, employees, financial statistics.