Bodson & Fils

Contactgegevens Bodson & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodson & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodson & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Petite Rue du Moulin 1B; 1360; Perwez (Orbais), België

Telefoon (phone): 010 68 93 96; 0475 43 81 27 (+32-010 68 93 96; 0475 43 81 27) 010 68 93 96; 0475 43 81 27 (+32-010 68 93 96; 0475 43 81 27)

Fax (fax): 081 65 79 72; 010 68 97 59 (+32-081 65 79 72; 010 68 97 59) 081 65 79 72; 010 68 97 59 (+32-081 65 79 72; 010 68 97 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodson & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodson & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodson & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodson & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodson & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodson & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodson & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodson & Fils
Products information Bodson & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE09478424072
Ondernemingsnummer: 1020874023
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Parking-places (Laying-out); Swimming pools - Contractors & equipment

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodson & Fils
(Get full report from official database of BE for Bodson & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodson & Fils
Addition kinds of activities for Bodson & Fils

205200. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
265599. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
50919906. Go-carts | Go-carts
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
86999906. Vliegclub | Flying club

Werken bij Bodson & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodson & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodson & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodson & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van Bodson & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Bodson & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodson & Fils. Laat een reactie achter voor Bodson & Fils. Bodson & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodson & Fils. Leave a respond for Bodson & Fils. Bodson & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodson & Fils op de google maps. Adres en contacten Bodson & Fils
Location of Bodson & Fils on the google maps. Address and contacts of Bodson & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodson & Fils Bodson & Fils: Inter-Bouw BVBA | BOUILLON PHILIPPE | Christiane & Jean | Fransen G | CL.MARCHEURS HAUT.-FAGNES

Other related companies as Bodson & Fils: Inter-Bouw BVBA | BOUILLON PHILIPPE | Christiane & Jean | Fransen G | CL.MARCHEURS HAUT.-FAGNES

Bodson & Fils is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bodson & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478424072. Het bedrijf Bodson & Fils bevindt zich op het adres: Petite Rue du Moulin 1B; 1360; Perwez (Orbais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Parking-places (Laying-out); Swimming pools - Contractors & equipment.
De hoofdactiviteit van Bodson & Fils is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodson & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodson & Fils, openstaande posities, locatie van Bodson & Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bodson & Fils is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bodson & Fils, company assigned to the tax number BE09478424072. The company Bodson & Fils is located at the address: Petite Rue du Moulin 1B; 1360; Perwez (Orbais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Parking-places (Laying-out); Swimming pools - Contractors & equipment.
The main activity of Bodson & Fils is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodson & Fils is not available. You also can look at reviews of Bodson & Fils, open positions, location of Bodson & Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodson & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodson & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodson & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodson & Fils, employees, financial statistics.