GROEP ARGENTA

Contactgegevens GROEP ARGENTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROEP ARGENTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROEP ARGENTA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): KORTRIJKSESTRAAT 330; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56372772 (+32-56372772) 56372772 (+32-56372772)

Fax (fax): +32 (50) 727-87-57 +32 (50) 727-87-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROEP ARGENTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROEP ARGENTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROEP ARGENTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROEP ARGENTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROEP ARGENTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROEP ARGENTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROEP ARGENTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROEP ARGENTA
Products information GROEP ARGENTA

BTW identificatienummer (tax): BE04235748291
Ondernemingsnummer: 8135620117
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GROEP ARGENTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROEP ARGENTA
(Get full report from official database of BE for GROEP ARGENTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROEP ARGENTA
Addition kinds of activities for GROEP ARGENTA

526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
51370603. Rokken | Skirts
62119900. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij GROEP ARGENTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROEP ARGENTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROEP ARGENTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROEP ARGENTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van GROEP ARGENTA in sociale netwerken
Look for responds of GROEP ARGENTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROEP ARGENTA. Laat een reactie achter voor GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROEP ARGENTA. Leave a respond for GROEP ARGENTA. GROEP ARGENTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROEP ARGENTA op de google maps. Adres en contacten GROEP ARGENTA
Location of GROEP ARGENTA on the google maps. Address and contacts of GROEP ARGENTA

Andere gerelateerde bedrijven als come GROEP ARGENTA GROEP ARGENTA: DE VOORZORG | WYMO | KONINKLIJK ATHENEUM | P?TISSERIE AU SAVOIE | Verniers C

Other related companies as GROEP ARGENTA: DE VOORZORG | WYMO | KONINKLIJK ATHENEUM | P?TISSERIE AU SAVOIE | Verniers C

GROEP ARGENTA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is GROEP ARGENTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235748291. Het bedrijf GROEP ARGENTA bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTRAAT 330; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in GROEP ARGENTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROEP ARGENTA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROEP ARGENTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROEP ARGENTA, openstaande posities, locatie van GROEP ARGENTA op de kaart.

GROEP ARGENTA is a company, that was registered 2015 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is GROEP ARGENTA, company assigned to the tax number BE04235748291. The company GROEP ARGENTA is located at the address: KORTRIJKSESTRAAT 330; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in GROEP ARGENTA were not found.
The main activity of GROEP ARGENTA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GROEP ARGENTA is not available. You also can look at reviews of GROEP ARGENTA, open positions, location of GROEP ARGENTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROEP ARGENTA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROEP ARGENTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROEP ARGENTA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROEP ARGENTA, employees, financial statistics.