'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Private companiesFood Stores • 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Contactgegevens 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellensteenweg 19; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 66 76 (+32-03 666 66 76) 03 666 66 76 (+32-03 666 66 76)

Fax (fax): 03 666 60 97 (+32-03 666 60 97) 03 666 60 97 (+32-03 666 60 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Products information 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09014526367
Ondernemingsnummer: 9081268310
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Hardware - Retail

Product categorie (product category): Garden equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
(Get full report from official database of BE for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Addition kinds of activities for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
443200. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV in sociale netwerken
Look for responds of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Laat een reactie achter voor 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. Leave a respond for 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV. 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV op de google maps. Adres en contacten 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV
Location of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV on the google maps. Address and contacts of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: FE. GLOBNET | BASF Antwerpen NV | ALTIVA CONSTRUCTIONS | Defreyne P | RODE KRUIS LEBBEKE

Other related companies as 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV: FE. GLOBNET | BASF Antwerpen NV | ALTIVA CONSTRUCTIONS | Defreyne P | RODE KRUIS LEBBEKE

'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09014526367. Het bedrijf 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV bevindt zich op het adres: Kapellensteenweg 19; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden equipment. Lijst met producten zijn Hardware - Retail.
De hoofdactiviteit van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, openstaande posities, locatie van 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV op de kaart.

'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, company assigned to the tax number BE09014526367. The company 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is located at the address: Kapellensteenweg 19; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden equipment. List of products are Hardware - Retail.
The main activity of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV is not available. You also can look at reviews of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, open positions, location of 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T PANNENHUIS IJZERWAREN NV, employees, financial statistics.