Gardendesign Knapen BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Gardendesign Knapen BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Gardendesign Knapen BVBA

Contactgegevens Gardendesign Knapen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gardendesign Knapen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gardendesign Knapen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegaal 27; 3800; Sint-Truiden (Zepperen), België

Telefoon (phone): 011 31 30 57; 0475 51 42 46 (+32-011 31 30 57; 0475 51 42 46) 011 31 30 57; 0475 51 42 46 (+32-011 31 30 57; 0475 51 42 46)

Fax (fax): 011 59 27 24 (+32-011 59 27 24) 011 59 27 24 (+32-011 59 27 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gardendesign Knapen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gardendesign Knapen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gardendesign Knapen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gardendesign Knapen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gardendesign Knapen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gardendesign Knapen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gardendesign Knapen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gardendesign Knapen BVBA
Products information Gardendesign Knapen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02368072509
Ondernemingsnummer: 5125366210
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Gardening & garden maintenance; Furniture - Garden; Landscape architects

Product categorie (product category): Garden decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gardendesign Knapen BVBA
(Get full report from official database of BE for Gardendesign Knapen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gardendesign Knapen BVBA
Addition kinds of activities for Gardendesign Knapen BVBA

26770000. enveloppen | Envelopes
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
35790303. Embossing machines voor winkel en kantoor gebruik | Embossing machines for store and office use
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij Gardendesign Knapen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gardendesign Knapen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gardendesign Knapen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gardendesign Knapen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Gardendesign Knapen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gardendesign Knapen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gardendesign Knapen BVBA. Laat een reactie achter voor Gardendesign Knapen BVBA. Gardendesign Knapen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gardendesign Knapen BVBA. Leave a respond for Gardendesign Knapen BVBA. Gardendesign Knapen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gardendesign Knapen BVBA op de google maps. Adres en contacten Gardendesign Knapen BVBA
Location of Gardendesign Knapen BVBA on the google maps. Address and contacts of Gardendesign Knapen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gardendesign Knapen BVBA Gardendesign Knapen BVBA: INSTITUUT MARIE-JEANNE | SADINTER - SOGECOMEX SA | Goffin J-Dominique | HILDA VAN GORP | MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

Other related companies as Gardendesign Knapen BVBA: INSTITUUT MARIE-JEANNE | SADINTER - SOGECOMEX SA | Goffin J-Dominique | HILDA VAN GORP | MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

Gardendesign Knapen BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gardendesign Knapen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368072509. Het bedrijf Gardendesign Knapen BVBA bevindt zich op het adres: Nachtegaal 27; 3800; Sint-Truiden (Zepperen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden decoration. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance; Furniture - Garden; Landscape architects.
De hoofdactiviteit van Gardendesign Knapen BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gardendesign Knapen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gardendesign Knapen BVBA, openstaande posities, locatie van Gardendesign Knapen BVBA op de kaart.

Gardendesign Knapen BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gardendesign Knapen BVBA, company assigned to the tax number BE02368072509. The company Gardendesign Knapen BVBA is located at the address: Nachtegaal 27; 3800; Sint-Truiden (Zepperen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden decoration. List of products are Gardening & garden maintenance; Furniture - Garden; Landscape architects.
The main activity of Gardendesign Knapen BVBA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gardendesign Knapen BVBA is not available. You also can look at reviews of Gardendesign Knapen BVBA, open positions, location of Gardendesign Knapen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gardendesign Knapen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gardendesign Knapen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gardendesign Knapen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gardendesign Knapen BVBA, employees, financial statistics.