PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND
Private companiesFood and Kindred Products • PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

Contactgegevens PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijlense Steenweg 262; 2270; Herenthout, België

Telefoon (phone): 014 50 06 30; 014 51 33 89 (+32-014 50 06 30; 014 51 33 89) 014 50 06 30; 014 51 33 89 (+32-014 50 06 30; 014 51 33 89)

Fax (fax): 014 51 42 43 (+32-014 51 42 43) 014 51 42 43 (+32-014 51 42 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND
Products information PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

BTW identificatienummer (tax): BE09900299072
Ondernemingsnummer: 7630249023
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Nurserymen; Garden wood

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND
(Get full report from official database of BE for PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND
Addition kinds of activities for PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
25219901. Paneelsystemen en scheidingswanden (vrijstaand), kantoor: hout | Panel systems and partitions (free-standing), office: wood
38279920. Reflectoren, zoeklicht | Reflectors, searchlight
39659903. Haken, gehaakt | Hooks, crochet
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse

Werken bij PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. Laat een reactie achter voor PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. Leave a respond for PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND. PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND op de google maps. Adres en contacten PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND
Location of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND on the google maps. Address and contacts of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND: Vannieuwenhuyse X | LUC LABBE | TUINDEKOR | FRANKY TOURLAMAIN | VERMEULEN

Other related companies as PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND: Vannieuwenhuyse X | LUC LABBE | TUINDEKOR | FRANKY TOURLAMAIN | VERMEULEN

PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900299072. Het bedrijf PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND bevindt zich op het adres: Nijlense Steenweg 262; 2270; Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garden centres. Lijst met producten zijn Nurserymen; Garden wood.
De hoofdactiviteit van PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, openstaande posities, locatie van PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, company assigned to the tax number BE09900299072. The company PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND is located at the address: Nijlense Steenweg 262; 2270; Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garden centres. List of products are Nurserymen; Garden wood.
The main activity of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND is not available. You also can look at reviews of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, open positions, location of PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS-VERVOORT/ PLANTENLAND, employees, financial statistics.