Aveve (Tuincentrum)

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Aveve (Tuincentrum)
Private companiesPersonal Services • Aveve (Tuincentrum)

Contactgegevens Aveve (Tuincentrum): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aveve (Tuincentrum): address, phone, fax, email, website, opening hours

Aveve (Tuincentrum)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandvleuge 86; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 378 58 97 (+32-09 378 58 97) 09 378 58 97 (+32-09 378 58 97)

Fax (fax): 09 378 58 97 (+32-09 378 58 97) 09 378 58 97 (+32-09 378 58 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aveve (Tuincentrum): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aveve (Tuincentrum)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aveve (Tuincentrum)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aveve (Tuincentrum), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aveve (Tuincentrum). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aveve (Tuincentrum), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aveve (Tuincentrum). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aveve (Tuincentrum)
Products information Aveve (Tuincentrum)

BTW identificatienummer (tax): BE06637634277
Ondernemingsnummer: 1187042236
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Aveve (Tuincentrum) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aveve (Tuincentrum)
(Get full report from official database of BE for Aveve (Tuincentrum))

Aanvulling soorten activiteiten voor Aveve (Tuincentrum)
Addition kinds of activities for Aveve (Tuincentrum)

5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
14999913. Pozzolana mijnbouw | Pozzolana mining
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
34440501. Bakken, geprefabriceerde plaat | Bins, prefabricated sheet metal
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee

Werken bij Aveve (Tuincentrum): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aveve (Tuincentrum): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aveve (Tuincentrum). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aveve (Tuincentrum). Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

Zoek naar antwoorden van Aveve (Tuincentrum) in sociale netwerken
Look for responds of Aveve (Tuincentrum) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aveve (Tuincentrum). Laat een reactie achter voor Aveve (Tuincentrum). Aveve (Tuincentrum) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aveve (Tuincentrum). Leave a respond for Aveve (Tuincentrum). Aveve (Tuincentrum) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aveve (Tuincentrum) op de google maps. Adres en contacten Aveve (Tuincentrum)
Location of Aveve (Tuincentrum) on the google maps. Address and contacts of Aveve (Tuincentrum)

Andere gerelateerde bedrijven als come Aveve (Tuincentrum) Aveve (Tuincentrum): DUVIVIER M-C | DROGUERIE ROLAND | MICHEL DEPREZ | LOMPREZ | ZVI HERSHKO

Other related companies as Aveve (Tuincentrum): DUVIVIER M-C | DROGUERIE ROLAND | MICHEL DEPREZ | LOMPREZ | ZVI HERSHKO

Aveve (Tuincentrum) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aveve (Tuincentrum), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637634277. Het bedrijf Aveve (Tuincentrum) bevindt zich op het adres: Zandvleuge 86; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garden centres. Producten gemaakt in Aveve (Tuincentrum) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aveve (Tuincentrum) is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aveve (Tuincentrum) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aveve (Tuincentrum), openstaande posities, locatie van Aveve (Tuincentrum) op de kaart.

Aveve (Tuincentrum) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aveve (Tuincentrum), company assigned to the tax number BE06637634277. The company Aveve (Tuincentrum) is located at the address: Zandvleuge 86; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garden centres. Products created in Aveve (Tuincentrum) were not found.
The main activity of Aveve (Tuincentrum) is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aveve (Tuincentrum) is not available. You also can look at reviews of Aveve (Tuincentrum), open positions, location of Aveve (Tuincentrum) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aveve (Tuincentrum), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aveve (Tuincentrum), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aveve (Tuincentrum), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aveve (Tuincentrum), employees, financial statistics.