Van Meerhaeghe J

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Van Meerhaeghe J

Contactgegevens Van Meerhaeghe J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Meerhaeghe J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Meerhaeghe J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verenigde Nati?nlaan 8; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 31 43 42 (+32-055 31 43 42) 055 31 43 42 (+32-055 31 43 42)

Fax (fax): +32 (57) 212-91-95 +32 (57) 212-91-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Meerhaeghe J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Meerhaeghe J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Meerhaeghe J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Meerhaeghe J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Meerhaeghe J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Meerhaeghe J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Meerhaeghe J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Meerhaeghe J
Products information Van Meerhaeghe J

BTW identificatienummer (tax): BE05560974121
Ondernemingsnummer: 1569366455
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van Meerhaeghe J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Meerhaeghe J
(Get full report from official database of BE for Van Meerhaeghe J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Meerhaeghe J
Addition kinds of activities for Van Meerhaeghe J

385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
20480103. Vogelvoer, bereid | Bird food, prepared
20990600. Suiker | Sugar
35410400. draaibanken | Lathes
39440600. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies

Werken bij Van Meerhaeghe J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Meerhaeghe J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Meerhaeghe J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Meerhaeghe J. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Van Meerhaeghe J in sociale netwerken
Look for responds of Van Meerhaeghe J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Meerhaeghe J. Laat een reactie achter voor Van Meerhaeghe J. Van Meerhaeghe J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Meerhaeghe J. Leave a respond for Van Meerhaeghe J. Van Meerhaeghe J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Meerhaeghe J op de google maps. Adres en contacten Van Meerhaeghe J
Location of Van Meerhaeghe J on the google maps. Address and contacts of Van Meerhaeghe J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Meerhaeghe J Van Meerhaeghe J: Bortolusso Louis | TH??T. COMMEDIA ALL'IMPR. | 'T ZWAANTJE | Schapman | KBC

Other related companies as Van Meerhaeghe J: Bortolusso Louis | TH??T. COMMEDIA ALL'IMPR. | 'T ZWAANTJE | Schapman | KBC

Van Meerhaeghe J is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Meerhaeghe J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05560974121. Het bedrijf Van Meerhaeghe J bevindt zich op het adres: Verenigde Nati?nlaan 8; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Producten gemaakt in Van Meerhaeghe J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Meerhaeghe J is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Meerhaeghe J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Meerhaeghe J, openstaande posities, locatie van Van Meerhaeghe J op de kaart.

Van Meerhaeghe J is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Meerhaeghe J, company assigned to the tax number BE05560974121. The company Van Meerhaeghe J is located at the address: Verenigde Nati?nlaan 8; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garden and horticultural machines. Products created in Van Meerhaeghe J were not found.
The main activity of Van Meerhaeghe J is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Meerhaeghe J is not available. You also can look at reviews of Van Meerhaeghe J, open positions, location of Van Meerhaeghe J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Meerhaeghe J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Meerhaeghe J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Meerhaeghe J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Meerhaeghe J, employees, financial statistics.