VAN DEN BOSSCHE bvba

Contactgegevens VAN DEN BOSSCHE bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSSCHE bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSSCHE bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1268; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 282 91 73 (+32-09 282 91 73) 09 282 91 73 (+32-09 282 91 73)

Fax (fax): 09 282 67 41 (+32-09 282 67 41) 09 282 67 41 (+32-09 282 67 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSSCHE bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSSCHE bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSSCHE bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSSCHE bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSSCHE bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSSCHE bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSSCHE bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSSCHE bvba
Products information VAN DEN BOSSCHE bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05087463378
Ondernemingsnummer: 6338531494
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Motor saws

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSSCHE bvba
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSSCHE bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSSCHE bvba
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSSCHE bvba

25190300. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
31619902. aktetassen | Briefcases
39440313. Poker fiches | Poker chips
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance

Werken bij VAN DEN BOSSCHE bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSSCHE bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSSCHE bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSSCHE bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSSCHE bvba in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSSCHE bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSSCHE bvba. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSSCHE bvba. VAN DEN BOSSCHE bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSSCHE bvba. Leave a respond for VAN DEN BOSSCHE bvba. VAN DEN BOSSCHE bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSSCHE bvba op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSSCHE bvba
Location of VAN DEN BOSSCHE bvba on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSSCHE bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSSCHE bvba VAN DEN BOSSCHE bvba: CLIMATS | NANCY VAN ACKER | De Roeve Engineering BVBA | Eeckhout K | Oasis Stores (L') SPRL

Other related companies as VAN DEN BOSSCHE bvba: CLIMATS | NANCY VAN ACKER | De Roeve Engineering BVBA | Eeckhout K | Oasis Stores (L') SPRL

VAN DEN BOSSCHE bvba is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSSCHE bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05087463378. Het bedrijf VAN DEN BOSSCHE bvba bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1268; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Lijst met producten zijn Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Motor saws.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSSCHE bvba is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSSCHE bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSSCHE bvba, openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSSCHE bvba op de kaart.

VAN DEN BOSSCHE bvba is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSSCHE bvba, company assigned to the tax number BE05087463378. The company VAN DEN BOSSCHE bvba is located at the address: Kortrijksesteenweg 1268; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden and horticultural machines. List of products are Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Motor saws.
The main activity of VAN DEN BOSSCHE bvba is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSSCHE bvba is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSSCHE bvba, open positions, location of VAN DEN BOSSCHE bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSSCHE bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSSCHE bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSSCHE bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSSCHE bvba, employees, financial statistics.